Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL CARLTON


VIA ENOTRIA, 3 - 30016 Lido di Jesolo (VE)
+39 0421 362288
+39 0421 362828

popis


The Carlton Hotel 4 star nábřeží Jesolo. Útulný a elegantní hotel v Jesolo přímo s výhledem na Jaderské moře a má dobře vybavenou soukromou pláž a dva bazény s vířivkou, u pláže bazén se slanou vodou nebo brakické vody, na druhé straně bazénu v parku zahradě s čerstvou vodou. Samozřejmostí jsou mini bazény pro naše nejmenší hosty. Bazény a pláže jsou pro výhradní použití našich zákazníků.

Jsme na vás čekají v našem 4-hvězdičkový hotel přímo u pláže v Jesolo.

15 km s jemným zlatým pískem, vybavené slunečníky a lehátky, kabinkami, plážových barů a oblastí pro zábavy a sportu: To je to, co vás čeká v hotelu Carlton Jesolo Jesolo, proslulý 4 hvězdičkový hotel.

Čtverce na město žije s akcí a přehlídek, a dlouhé pěší ulice s restaurací, pizzerií, disko barů, obchodů, aby Jesolo cíl pro nezapomenutelnou dovolenou pro všechny potřeby a věku.

Náš slib je, aby svou dovolenou, která zanechá vzpomínku ... bezkonkurenční v našich 4 hvězdy Jesolo.
Můžete si vychutnat nádherný výhled na bazén o probuzení v dopoledních hodinách a dosáhnout v naprostém pohodlí zlaté pláže, kde si můžete odpočinout na úpatí modré moře s okem směrem k modré obloze.
Mezi ponoru a druhý Náš personál je vždy připraven nabídnout kvalifikované služby a přizpůsobit před procházku k objevování centrum Jesolo se stovkami obchodů čelí na více než 12 kilometrů pěších.

služba


Záviděníhodné poloze mezi Turín a Milan čtvereční pizzu, klidné oblasti, které ožívá ve večerních hodinách na pěší zóně plné obchodů, barů, hospod a hudebních akcí a přehlídek. Hotel Carlton, 4 hvězdičkový hotel v Jesolo je ideální místo, aby mohli bavit a relaxovat ve své dovolené v Jesolo hotelu. Jak se probudíte jen otevřít oči, pozor na balkon a vychutnat si show jedinečný, úžasný výhled na moře Jesolo. A "To je krása přímořské hotel, krásy probuzení s úsvitem, který se zvedá přímo z moře a jít spát, zatímco slunce hladí kolejových vlny na moře. To vše zatímco jemným zlatým pískem a atmosféra dělá to jedinečný a nezapomenutelný.
Relaxační a wellness jsou nutností v našem hotelu přímo u pláže, vybavené veškerým komfortem pro každou potřebu. Nejen, že máte dva bazény s jacuzzi vanou, aby se nábřeží, ale budete mít také vyhrazená pláž, ze které můžete opalovat opalování po celém relaxovat. Beachfront'll najít naši restauraci, kde můžete ochutnat jedinečné nádobí a efektní, schopné potěší i ty nejnáročnější jazýčky. Jezte při sledování modré moře je jedinečný zážitek, který kombinuje chuť jídla s radostí zraku. Předkrmů, zákusek a ovoce jsou formou bufetu a umožní vám vybrat si, co se vám líbí.
Klidné, ale centrální poloha našeho hotelu z něj činí ideální místo pro rodiny s dětmi, ale i pro mladé lidi, kteří mají rádi bavit.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme