Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

RIVELLA'S HOTELS


Via Oriente, 72 - 30016 Lido di Jesolo (VE)
+39 0421 961122
+39 0421 961055

popis


Zlaté pláže , která se táhne mezi stínu borovicového lesa a nejmodernější a nejlépe vybavených továren Jadranu. Na pláž Jesolo je ideální pro sporty jako je plážový volejbal , windsurfing, plachtění , venkovní fitness, hrát si s dětmi na hřištích , nebo jen relaxovat na slunci , nebo se projít . A pláž v popředí pro bezpečnost plavců , který nabízí příležitost k dovolené v celkové relaxaci .

Tyto hotely :
V dlouhé písečné pláže v Lido di Jesolo , v blízkosti Benátek se Rivella rodina organizuje svou dovolenou . Půl století zkušeností k vašim službám . Hotely pláži s bazénem a soukromou pláž .

služba


Rivella je Hotely, s řadou 4 a 3-hvězdičkové hotely - to vše pláži s bazénem a soukromou pláží - je schopen plnit za správnou cenu, touhy náročné a rafinované klientelu. Pro milovníky luxusu a relaxace, nabízí Park Hotel Ermitage, nepřekonatelný 4-hvězdičkový tvaru vložku v zelené oáze borového lesa. Pro ty, kteří se kromě luxusu a pohodlí, posilující světla a švih večerního a nočního života podél legendární Via Bafile, nabízí Hotel and Residence Niagara 4 hvězdy, stejně jako luxusní Royal Aparthotel 3 hvězdy, je ideální pro ty, kteří Chcete-li spojit jak pohodlí hotelu a svobodu, že pouze byt může přinést. Pro ty, kteří hledají střední cestu mezi elegance a relaxace, slibuje Hotel La Bussola 3 hvězdy, kde jsou velké rodiny nebo páry, jednoduchý, oni se mohou těšit na tiché a klidné s kvalitou, která odlišuje Dovolená podepsal Rivella!

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme