Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL FEDAIA


Via Costa, 111 - 38032 CANAZEI (TN)
+39 0462 601327
+39 0462 602558

popis


Náš dům je pro vás!

WE RADOST !!!


Rozhodli jsme se obnovit, žádný nový management, ale nová myšlenka soustředit se na hosta, nikoli nový domov ... ale příjemnější!

Nedělejte si starosti: kvalitu, službu, naše společnost zůstávají stejné!

Nová sezóna začíná ... a nejlepší paměť je vždy mou matku a mé babičky, která v mém srdci, bylo, když jsme se snažili vzpomenout na tváře, rysy těch, kteří prošli v našem domě; Vzpomínám si na naše těžké případy zřejmé, že dotkl téměř vždy přivést je ke mně do pokoje. "Rosalba - maminka říkávala - naučit se usmívat, to nejlepší teprve přijde."
HOTEL Fedaia je rodinný dům, dům, ve kterém se jedna vyrostl; snadné najít, tu a tam, vzpomínky: stůl, židle, váza, obraz. Atmosféra je jednoduchá a uvolněná, vzduch je pocit, že pocit, že stojí u okna světě plném barev.
Pohostinství a dobrá nálada, uvítací je upřímný a jednoduchý: najdete sami doma. Tato lokalita je strategický, ne daleko od Canazei, budete chodit nebo jezdit na kolech. Alba je horská obec, kde se tempo ještě poznamenán časem.
Je naše velká území:
Dnes stoupání s horským průvodcem a lyžařský instruktor Gino, manžel Rosalba, ale také společníka, přítele. Jeho motto? Pokud nebudete úspěšní, důležité je umístění, být v konsorciu;
Zítra jízda podél cyklu doporučeným Thomas splnit lesa, s jeho parfémy, vrací úsměv tisíc odstínů Angelica radí, že vše ostatní je daleko.

Dolomity dědictví UNESCO, Marmolada ve Val di Fassa, umění, vaření, přírodě, sportu: život tady smrdí víc.

služba


Stejně jako u vás doma jste dali osobní kontakt na každém rohu, takže jsme chtěli, aby sami sebe, aby se naše šumivé a světlý domov.
V dopoledních hodinách je vše hektické, ale pomalu, vysvětluje mapy, připraven na výlet nebo lyžování; Zdá se, že vidět klíčit křídla pro ty, kteří se rozhodli lyžovat nebo kořenů pro ty, kteří, krok za krokem, dosáhnout vrcholu.
V odpoledních hodinách kouře šálků čaje nebo odstředivek nasytit nutkání přírody a večer, oči odpočinku ukolébat šumění větru v lese.
Chuť je jedním ze způsobů, které nejvíce ovlivňují naše životy. Volíme co se nám líbí, co se nám nelíbí a především určuje své priority.
Střídání chutí a volby: to je to, co najdete u stolu.
Naše snídaně vám dá velkou energii ... as chutí! Objevíte nejen ženy v domácnosti, ale konstatuje, výbuch odstínů, aby vám nabídl Dobré ráno!

lázeňské
Relax neznamená jen spát ještě několik hodin denně. Co chceme, abyste zažít v našem wellness rohu je pravda, obnova těla. Je důležité, aby svaly na regeneraci a revitalizaci mysl a znovu objevit pocit hýčkat.
K dispozici sauna, který připomíná typické Ladin Stube, vám pomůže osvěžit od intenzivních dnech strávených na svazích nebo ve vysoké nadmořské výšce mezi svišti, orli a krávy v pastvině.
Vana bude trochu rozmazlování, si můžete dopřát po vydatném celodenním lyžování nebo pěší turistiku ve vysokých nadmořských výškách.
Sauna servis a potřebné ručníky, které již najít v našem wellness centru, jsou zahrnuty v obývacím pokoji, zatímco vana je k dispozici za cenu € 6.00.
Naše pokoje jsou jednoduché, ale pečlivě podrobný, bude usnadňovat svůj odraz a fyziologickou rovnováhu. Žádné barvy nebo světlo stres, ale pohodlný prostor určen právě pro vás.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme