Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL ITALIA


Viale Camillo Benso Conte di Cavour, 67 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 44248

popis


Hledáte hotel v Siena, kde se budete cítit jako doma bez ztráty profesionality velkého hoteluxx01domanda10xx Zde je správná volba pro vás a budete mít město na dosah ruky! 300 metrů od pěšího centra, kompletně zrekonstruované, parkování, 65 "komfortních" pokojů, Sky Vision a bezplatné Wi-Fi.
Bez ohledu na důvod vaší cesty jsme zde, abychom vám poskytli to nejlepší, těšíme se na Vás!

služba


Domníváte se také, že navzdory rychlosti dnešního světa je to stále rozdílxx01domanda10xx My věříme. Pro nás počítá lidský vztah, teplo upřímného úsměvu při příjezdu a vítaný duch. Vítání je umění a výsada nabídnout těm, kteří nás vybrali, to nejlepší. Z tohoto důvodu Vás personál Hotel Italia očekává s nadšením a profesionalitou a udělá vše pro to, aby Vaše zkušenost Siena byla pohodlná a nezapomenutelná.
Co očekáváte v našem 3hvězdičkovém hoteluxx01domanda10xx
Služby, které nabízíme, jsou způsoby, jak známe, abychom vám strávili kvalitní pobyt.
Nejsme spokojeni s tím, že vás budeme hostit, chceme vás rozveselit a nechat vaše pozdravy být rozloučeným, ale sbohem další návštěvě.
Zjistěte si zde naše služby pro vás.
Naše není jen snídaně, ale dobré ráno ve velkém stylu, které vám dává náboj a dobrý humor, který si zasloužíte.
Objevíte překvapení Gran Buffet Italia se sladkými a slanými lahůdami, lahůdkami pro nejchutnější chutě, bezlepkovými a veganskými výrobky. Absolutní zprávy: plazmový stroj! A naše koláče a sušenky jsou ručně vyráběny našimi cukrárnami.
Hotel Italia má 65 pokojů různých typologií a stylu.
Můžete si vybrat mezi standardními, nadstandardními a výkonnými pokoji vedle našeho nejkrásnějšího pokoje s láskou a rodinné junior suite.
Zkontrolujte vlastnosti a vyberte si. Zde najdete všechny informace, které potřebujete k vytvoření nádherného "na míru" pobyt pro vás!
Google Traduttore per le aziende:Translator ToolkitTraduttore di siti web

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme