Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

AGRITURISMO CASA ERCOLE


Via Sillano , 13 - 50022 GREVE IN CHIANTI (FI)
+39 055 8546139

popis


Farma Casa Ercole se nachází na kopcích Chianti Classico mezi Greve in Chianti a Panzano a napůl asi třicet kilometrů v obou směrech mezi Florencií a Siena. Strategicky umístěné pro snadné dosažení mnoha míst zájmu v této oblasti Toskánska.

Dominuje se na hřebeni, které odděluje údolí Pesa a Greve, obklopené starými a krásnými zeměmi bohatými na historii a tradice. V bezprostředním okolí Etruské místo hradu Montefili a stejné "římské" jména: Hercules, Ercoluzzo, Sillano, označují starobylé původy těchto osad.

služba


Velký kamenný dům se zrodil jako věžový dům ve 12. století, poté se v následujících stoletích rozšířil až do konce roku 1800, kdy se vyznačoval současným charakteristickým tvarem s nábojem v centru.

Pohostinnost je nabízena v apartmánu pro 4 osoby, který lze přidat do třetího pokoje až pro 6 osob v prvním patře domu a ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby v přízemí.

Zahradní a vyhlídkové terasy jsou rezervovány pro naše hosty, ale k dispozici prostory se množí v zahradě, v dětském pokoji aromatických rostlin a ‚olivovém háji, kde si můžete projít a při západu slunce, záblesk jelenů, porcupines a lišek v jejich přirozeného prostředí.

Pohled na kopce Chianti je přepychový a změna světla vždy odhaluje nové horizonty.


V Casa Ercole chceme nabídnout klidný pobyt v jednoduchém, ale dobře udržovaném prostředí. Nábytek je rodina z počátku 20. století, doplňky jsou řemeslné. Život na farmě je pro naše hosty vždy k dispozici, nicméně chceme zajistit maximální soukromí.

Ve farmě Casa Ercole se všechny produkty, olej, ovoce, zelenina, stejně jako aromatické a okrasné rostliny získávají výhradně biologickými metodami. Ptáci a motýli také vědí, že ve velkém počtu a odrůdách naši zelenou.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme