Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL AMBROSIANA


Via Alberello, 56 - 47843 MISANO ADRIATICO (RN)
+39 0541 615681

popis


Krásné kulisy Misano Adriatico Hotel Ambrosiana je, kousek od pláže a nejznámější zábavní zařízení Riviera Rimini. Hotel je také vynikajícím výchozím bodem pro objevování fascinujícího vnitrozemí Romagna.

Najdete zde zvláštní atmosféru rodinného hotelu. Pohostinství, zdvořilost a profesionalitu Pontellini rodiny, hoteliéři od roku 1966, se budete cítit jako doma s přáteli, ale aniž by se komfort 3-hvězdičkový hotel v Misano Adriatico.

Luxusní a moderní pokoje hotelu jsou ideální pro rodinnou dovolenou nebo s přáteli. Skvělá domácí vaření je naší vlajkovou lodí; mnoho komfortu, které máte k dispozici a pohodlné, pohodlné a funkční pokoje, zajistí Váš pobyt ideální jak pro odpočinek, tak pro zábavu.

Během svého pobytu v hotelu Ambrosiana můžete strávit příjemné chvíle v našem vyhřívaný venkovní bazén, který se nachází jen pár kroků od hotelu, a ‚střešní wellness centrum, vybavené zážitkové sprchy, turecké lázně, masážní bazény, relaxační zónou , pro skutečné momenty pohody.

Během pěti minut chůze se dostanete na krásnou pláž Misano Adriatico, s přímořskými středisky vybavenými pro sport, zábavu a zábavu pro děti i dospělé.

služba


Chcete-li, aby všichni naši hosté cítili pohodlně a pohodlně doma, Hotel Ambrosiana je vybaven mnoha nezbytnými vymoženostmi pro příjemnou plážovou dovolenou.

Nachází se v privilegované postavení, aby dosáhly velmi blízko pláže Misano Adriatico, Hotel Ambrosiana nabízí výhody dovolenou na pláži v klidném letovisku a relaxaci, bez ztráty kvality a komfortu uměleckých zařízení, které bude vaše dovolená nezapomenutelné na riviéře Romagnola.
Přečtěte si další informace


Nabízíme perfektní pobyt v Romagně pro nás také znamená mít dobrý čas u stolu. K tomu ve velké a světlé jídelně budete mít každý den velké a bohaté pokrmy. Dobré jídlo je jednou z našich priorit a mnoho z menu je ručně vyrobeno stejně jako doma. Čerstvé těstoviny, sladkosti, pizza, slané koláče, piadina a mnoho dalších bude k dispozici.
Přečtěte si další informace



Všechny naše pokoje jsou moderní a mají mnoho vybavení, abyste se cítili v pohodě i doma. Světlé prostředí jsou vybavené chutí a elegancí. K dispozici jsou zařízení patří: klimatizace, trezor, LED TV 32“, bezplatné Wi-Fi, telefon, koupelna se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů.
Přečtěte si další informace


Pro vaše chvíle odpočinku a zábavy nabízíme mnoho řešení, která dokáže uspokojit všechny potřeby a chutě.
Během dne si můžete odpočinout v nové panoramatické wellness oblasti. Zažijete uklidňující chvíle ponořit do 2 vanové lázně nebo regenerační v turecké lázni po přestávce v zážitkové sprchy a relaxační dovolenou s horkou bylinného čaje.
Nebo se osvěžit s vanou ve velkém vyhřívaném bazénu, který se nachází jen pár kroků od hotelu.
Přečtěte si další informace


Na pláži jsou k dispozici chaty rezervované našim zákazníkům. Koupací zařízení Misano Adriatico nabízí také několik možností pro zábavu pro děti i dospělé, pro sportovce i pro ty, kteří rádi odpočívají na slunci.
Přečtěte si další informace

Lehátka camping, boční lišty pro lůžka, dětská koupel pro děti, stolní židle, vyhrazené, flexibilní kancelářské menu, kočárků, TV s dětskými kanály, plážové zábava, herna, otevřená malé dětské hřiště, vyhřívaný bazén s mělčí vhodné i pro malé děti a zahradou s oběma skluzavkami a houpačkami hrát v docházkové vzdálenosti, pediatr k dispozici doma

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme