Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL GRAZIELLA


Via D. G. Giovenale, 3 - 47814 BELLARIA IGEA MARINA (RN)
+39 0541331652

popis



Hotel Graziella se nachází 20 metrů od moře, v centru města, v blízkosti parku a pěších ostrovů.
Najdete zde teplé a příjemné prostředí pro příjemnou a relaxační dovolenou v plně klimatizovaném hotelu.
Útulný lounge bar, výtah, pokoje s balkonem a LCD TV a velkou klimatizovanou jídelnou čekají na vás

služba


Vaření máma je ten, který zůstává navždy v srdci, není nikdo, kdo máte rádi nechlubí občas speciality svého domova, lasagne, nudlemi, pečené kuře, pizzu ... a kuchyně z Mamma Mara je právě taková, originální, domácí, vyrobená ze srdce as více než 20 lety zkušeností za sporáky pro své děti a pro všechny své zákazníky ... kteří jsou trochu jako rodina!
Stejně jako doma mají všechna jídla velmi flexibilní hodiny, abychom mohli uspokojit potřeby všech našich hostů, malých i velkých.

Neodolatelnou bufet předkrmů otevřených obědů a večeří, zelenina, saláty, lahůdek a teplých předkrmů povzbudit chuť k jídlu, pak si vás plně uspokojí naše denní menu, jídla charakterizované kombinací našich Umbrie původu s místní kuchyně: od lasagne Jadran do pasty norcina nebo šťavnaté rybí omáčky, je squacquerone Piadina s rukolou a sýrem s marmeládou a medem nebo grilované ryby či masa.
Dezerty budou vždy večerní chvíle netrpělivě čekat!


Mondo Bimbi
Dovolená, trochu ‚jako vánoční dárky pod stromeček, je jedním z vrcholů roku pro dospělé i děti, a jak můžeme pochlubit naší pohostinnosti, pokud jsme se snažili, aby bylo co nejpohodlnější a zvláštní je to možné pobyt děti a jejich rodičexx01domanda10xx

V hotelech Trevi a Graziella mohou děti v restauraci jíst s matkou a otcem bez časových problémů.
Dětské jídlo připraví maminka Mara a její zaměstnanci podle pokynů matek, jen s nimi souhlasíte a vše, co potřebujete z minulosti zeleniny, omáček, masa a vařených ryb, bude vždy k dispozici.
Zatímco pro ty nejnáročnější patra jsme naši kuchyni dali přímo k dispozici naší matce, která bude moci vařit své oblíbené pokrmy svého štěněte.

Pro děti, které oslavují své narozeniny během prázdninového překvapení, aby vypnuli svíčky.

Vědět, jak těžké je připravovat zavazadla na svátky, se strachem, že něco zapomenete nebo nebudete mít dostatek místa v kufru ... a v autě poskytujeme veškeré vybavení pro děti:
• Kolébky a ochranné lišty proti pádu
• Vany
• Ohřívač lahve
• Jízdní kola s bezpečnými sedadly
• Vysoké židle
• Sada pro aerosoly
• Kočárky

A navíc naše hotely mají dohody se všemi zábavními parky na riviéře a nabízejí slevy pro všechny, aniž by museli čekat na pokladně. Aquafan, Oltremare, Imax, Fiabilandia, Itálie miniaturní a Mirabilandia.

Na pláži najdete opravdový hřiště na písku s houpačkami, skluzavkami, dondolosi loutky, trampolíny, domy, nafukovacích a dalších her ... děti bavit bezpečně, zatímco rodiče a prarodiče mohou odpočinout.

V Igea Marina je písek zlatý, moře je klidné, hlubiny jsou nízké ... a zábava a relaxace jsou vhodné pro každého!

Tyto hotely Trevi a Graziella mají dohody s Bagno Lido 72, který kromě renomované Romagna přivítání, příjemné a přátelské, nabízející všem hostům service „moře“ ...

Miniklub pro děti od pondělí do pátku, kde se baviči se starat o své děti, kreslení, hry, manipulace s těstovinami a tvorbou objektů všeho druhu, pobaví maličké a relaxaci skvěle.


Nakonec služby, které Bagno Lido 72 nabízí všem svým hostům ...
Bar, tělocvična, kola na procházku podél pláže, šlapadel, teplé sprchy solární, kabiny, šatny, herna a pro ty, kteří ještě na dovolené, je opatrný slaninou nebo pro ty, kteří milují pohyb, vodní aerobik, gymnastika, tanec, hladký, omáčka a merengue ...
stejně jako laskavost, vstřícnost, dostupnost a profesionalitu celého personálu!

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme