Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

BEST WESTERN HOTEL NETTUNIA


Via Regina Margherita, 203 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 372067

popis


Best Western Hotel Nettunia je příjemný 4hvězdičkový hotel. Zařízený ve stylu "900", vítá své hosty v elegantním a rafinovaném prostředí, kde jsou všechny služby špičkové a každý detail je postaven s maximální profesionalitou.
Zvláštní pozornost je věnována i cateringové službě: v naší kuchyni se nabízejí rafinované pokrmy s jednoduchou a jemnou chutí, které uspokojí i ty nejnáročnější chutě.

Hotel se nachází na nábřeží Rimini jen 20 metrů. od pláže, v centrální oblasti Miramare, pohodlné místo pro setkání mezi Rimini a Riccione. Best Western Hotel Nettunia je ideálním místem pro strávení dovolené v naprosté relaxaci, aniž bychom obětovali standardy kvality zaručené náležením do mezinárodní skupiny jako je Best Western.
Nedaleko nejvýznamnějších zábavních parků: Mirabilandia, Oltremare, Aquafan, Fiabilandia, Itálie v Miniatura, Sky Park, delfinárium ...

Hotel má také strategickou polohu, kde můžete vychutnat umělecké krásy historického centra Rimini. V bezprostřední blízkosti umožňuje autobusová doprava přímé spojení se všemi důležitými turistickými zajímavostmi, a nikoli Rimini.

Jsme jen 1 km od letiště "Federico Fellini" a 4 km od stánků Rimini a Riccione.

Pro všechny, kteří cestují za prací, máme pokoje vybavené pro setkání a malé setkání a pořádáme obědy a večeře, mírné obědy, přestávky na kávu.

služba


Hotel má 3 oblasti wellness a relaxace:
WELLNESS & FITNESS CORNER
Švédská sauna
Turecké lázně
Emocionální sprcha s chromem a aromaterapií
Máme víceúčelovou lavičku a sadu volných závaží, které jsou k dispozici těm, kteří chtějí zůstat v klidu.

TERASA xx01slash10xx SOLARIUM PANORAMIC 4. patro

Krásná terasa s panoramatickým výhledem na moře a pláž, kde můžete strávit klidné hodiny v naprosté relaxaci, uklidněné mořským vánek.
K dispozici je servisní bar a dětské postýlky
Slunečné celé ráno

TERASE xx01slash10xx SOLARIUM NA ZVÝŠENÉM PODLAHU
Velká terasa vybavená lehátky, pohovkami a dětským hřištěm
Velká vířivka o objemu 8xx01slash10xx10 míst s 38 ° ozonovanou vodou
Sprcha
Slunečné celé odpoledne
Měkké ručníky k dispozici

FOOD
Hotel Nettunia nabízí elegantní a vyhrazené prostory určené pro stravování. Restaurace Nettunia se může pochlubit pečlivou a pečlivou pozorností věnovanou detailům, která kombinuje harmonii jídla s kvalitou nápojů. Pro snídani nabízí hotel velký bufet s širokým výběrem sladkých a slaných specialit. Café Contrada, elegantní bar, který se nachází přímo na promenádě (zřejmě spojený s hotelem)

Best Western Hotel Nettunia si rezervuje některé pokoje pro nekuřáky.
K dispozici jsou dva různé typy pokojů, Standard a Elite, které jsou zařízené v klasickém a elegantním stylu, kde pokoj Elite má balkon nebo terasu s výhledem na moře.
Všechny naše pokoje jsou vybaveny LCD TV s mezinárodními programy, kanály Mediaset Premium kino, sport a televizním seriálu, mini-bar, telefon, trezor, topení xx01slash10xx klimatizace, wi-fi, koupelna se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů. Některé pokoje mají vířivku nebo vířivku.

Naše zdvořilostní linie nabízí:
Neutrální mýdla, pěna, šampon, sprchová čepice, odstraňovače make-upu, měkké houbačky a čalouněné kabáty, koupelové soli v místnostech s vířivou vanou.

Výrobky jsou dodávány na vyžádání
Souprava vousů, Zubní kartáček a Zubní pasta, Kompletní souprava, Hřeben, Výrobky obuvi, Oděvní doplňky, Šicí souprava, Kapesníky, Hygienické ručníky. Set s varnou konvicí pro čaje a kávu. župany

Pokojové služby, které Best Western Hotel Nettunia nabízí na vyžádání pro mladší hosty
betlém
Kolejnice
Koupelna s vanou
Vysoká židle v jídelně a restauraci
Stolní sada pro děti
tulák
Baby sitter na vyžádání

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme