Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL 2000 HOLIDAY VILLAGE


Via Lecce, 2 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541.373326

popis


Hotel s výhledem na moře
Hotel 2000 se nachází jen pár kroků od moře, v centrální oblasti Rivazzurra di Rimini. Z hotelu si můžete vychutnat nádherný výhled na moře, který vám umožní nezmazatelnou paměť Vaší dovolené! Tento útulný 3-hvězdičkový hotel v Rimini je provozován rodinou Sartini, že každý den budete najít teplé Romagna pohostinnost typické pro rodiny typu řízení, ale bez obětování kvality nejlepších 3-star pro rodiny s dětmi, plná specializovaných služeb k rodinám a potřebám dětí.
V hotelu, na pláži, během dne a v noci, každý okamžik v hotelu 2000 je čas oslavy a zábavy pro děti a mládež všech věkových kategorií! Svět zábavy pro všechny naše malé hosty! U bazénu a na pláži každý den pořádá zábavné hry pro děti a děti všech věkových kategorií, a to díky pozornosti našich profesionálních animátorů, vždy pozorný k potřebám mladší hosty a je připraven se bavit s činnostmi, hrami a workshopů všechny děti ‚hotel. Rodiče tak mohou strávit klidné dny odpočinku a vědět, že jejich děti jsou v dobrých rukou!

Bazén
Jen pár kroků od hotelu najdete bazén hotelu Faber, který je dalším hotelem rodiny Sartini, s bezplatným a neomezeným přístupem po dobu Vaší dovolené! Bazén je temperovaný a vybavený lehátky, deštníky a tobogánem, ideální pro relaxaci rodičů a zábavu všech dětí a mládeže hotelu. V bazénu jsou také všechny party a aktivity organizované našimi zábavy: miniklub, večerní dětský tanec, párty pro děti a jednou týdně krásná večerní party s hudbou a půlnocí vanou!

Obecný vesnický vzorec
Nejlepší způsob, jak si dovolenou většího asoluto relaxace, kde bude jedinou myšlenkou bylo, aby se bavit s rodinou, relaxovat u bazénu nebo na pláži a potěší vás s recepty šéfkuchaře! K tomu všemu budeme dělat s naší „Village Formula“, která zahrnuje bohatý zábavní program zábavných aktivit pro děti a mládež, Plážový servis na jednom z letovisek lépe organizovaných v Rimini, velká restaurace s tematickými večeřemi, aperitiv Čtvrtek, voda a víno s neomezenou stravou a veškeré komfortní služby hotelu.


ZAŘÍZENÝ BAZÉN

Novinka: Volný vstup do nafukovacího parku SKARAMAKAI

06.06.19 SPECIÁLNÍ VEČER S BIMBO BELLEM

Týden od 16.06. Do 23.06 ANIMATED CAKES S CHARAKTERY KARTONU
27xx01slash10xx06 SPECIÁLNÍ VEČER S BIMBO BELLEM

Týden od 28xx01slash10xx07 do 04xx01slash10xx08 VEČER 120 VELIKOSTÍ EVENTU VÍCE PŘÍTOMNOSTI LÉTO !!!!!

služba


Naše služby
Bazén, zábava a vše, co potřebujete pro svou dovolenou!
V roce 2000 hotel v Rimini najdete veškeré pohodlí, aby vaše rodina zůstala nezapomenutelná! Mnoho služby pro děti, vynikající restaurace s lahůdkami každý den, tématické party, bohatý zábavní program pro děti v hotelu a na pláži, krásná mírné bazén se skluzavkou a dětské hry.

All-inclusive obecný vzorec
Balíček all-inclusive, který si užijete všechny služby hotelu bez obav! Ideální řešení pro poznávání svátků jako v turistické obci, v naprosté relaxaci!

Plná penze s 3 nabídkami: vegetariánská, rybí a masová
Dětské menu
Voda a víno bez omezení na jídlo
3 tématické večeře během týdne: Romagna večer, rybář, "Golosa"
Plážový servis se slunečníkem a 2 lehátky
Zpevněný bazén se skluzavkou
Klimatizace
parkování
Zdarma wi-fi internet
Mini Club
animace
Pool party s hudbou
Dětské občerstvení

Vstup do pláže Village Riccione (nový rok 2018)
Novinky 2018: dohoda s Riccione Beach Village
Součástí komplexu All Inclusive Village je také vstup do Riccione Beach Village, zábavního vodního parku přímo u pláže Riccione. Plavecké bazény, tobogány a spousta zábavních aktivit vám zajistí, aby vaše dny i vaše děti byly šťastné a těšit se z mini klubu a velkého prostoru, který jim byl věnován tvůrčími dílnami.

K dispozici jsou také sportovní turnaje, vodní aerobik, plavání a skupinové tance.

Naše pokoje
Pokoje hotelu 2000 v Rimini jsou velmi komfortní a vybavené veškerým komfortem potřebným pro příjemný a relaxační pobyt. Některé pokoje mají krásný výhled na moře.

Pokoje jsou rozděleny do 4 typů, různorodé podle vybavení a komfortu. Každý si tedy může zvolit ideální vzorec pro svoji dovolenou podle svých preferencí.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme