Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL CAESAR


Viale Regina Elena, 30 - 47921 Rimini (RN)
+39 0541.381561
+39 0541.381081

popis


Rimini nábřeží hotel
Tříhvězdičková recepce
Hledáte hotel, který by zůstal během dovolené na Riviéřexx01domanda10xx Hotel s výhledem na moře, Romagna kuchyně, rodinná atmosféra a přátelský a usměvavý personál: v hotelu Caesar najdete vše a ještě víc!

Hotel na pláži
Hotel Caesar se nachází přímo na pláži a v blízkosti centra Rimini. Je ideální pro relaxační chvíle pod deštníkem nebo pro příjemnou procházku po ulicích historického centra. Vystoupíte do místnosti, stačí otevřít stany a vychutnat si nádherný výhled na moře, který vám umožní objevit všechny barvy Jaderského moře, od rána do setmění.

Od chvíle, kdy dorazíte, budete s teplem a úsměvem přivítáni naši zaměstnanci, kteří budou k dispozici po celou dobu vašeho pobytu.

Hotel pro veletrhy a kongresy
Na obchodních veletrzích a konferencích, Hotel Caesar je ideálním obchodním hotelem pro ty, kteří bydlí v Rimini za prací, ale nechtějí se vzdát pohodlí a relaxace. Náš hotel má velký obývací pokoj s Wi-Fi a soukromé parkoviště, ideální pro služební cestu bez obav.

Romagna kuchyně
Objevte všechny tradice Romagna kuchyně: vychutnejte si naše pokrmy a nechte se pokoušet jejich chutí. V hotelu Caesar je každý detail určen pro vaši chuť: není nic náhodě.

Domácí zvířata povolena
V našem hotelu jsou malé a střední domácí mazlíčky vítány. Před rezervací zavolejte nám, abyste nám sdělili vaše potřeby, abychom se mohli usadit, aby vás a vaše čtyřnohé zvíře potěšilo!

Pro Vaši rodinnou dovolenou, jako pár nebo s přáteli, ale i pro služební cesty, Caesar Hotel nabízí profesionalitu a příjemné prostředí.

Naším cílemxx01domanda10xx Staňte se referenčním místem pro Vaši dovolenou v Rimini, místo, kde nemůžete čekat, až se každoročně vracíte a budete se mezi přáteli cítit vítáni.

služba


3-hvězdičkový hotel s vlastním parkovištěm
Hotel Caesar nabízí svým hostům mnoho komfortu a komfortu, aby vyhověli všem potřebám při dovolené na pobřeží. Pokud cestujete autem, můžete je nechat v našem soukromém parkovišti: vaše auto bude u vás a vždy k dispozici, pokud chcete strávit den v zábavním parku nebo v zázemí Romagna.

Naše služby
Hotel Caesar Vám nabízí:

24hodinová recepce
Úschovna zavazadel
Prostorný obývací pokoj
Bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu
výtah
Klimatizace
Trezor v pokoji
Bar se nezastaví
Možnost snídaně na pokoji
Možnost balíčku s obědem
Nabídka speciálních diet (na vyžádání)
Bezplatné půjčení jízdních kol
Praní prádla
Mnoho služeb pro rodiny s dětmi
Náš hotel je v přední části moře v strategické poloze: můžete si vychutnat výhled na slunce stoupající z balkonu svého pokoje, aniž byste se vzdali rychle se dostat do historického centra Rimini. Během letních večerů si můžete vychutnat pravidelné večírky s živou hudbou podle tradice Romagny, které můžete strávit zábavou a radostí.

Naši zaměstnanci jsou k dispozici pro všechny potřeby a jsou připraveni nabídnout užitečné informace během vašeho pobytu.

Romagna kuchyně a dětské menu
V hotelové restauraci Caesar najdete všechnu vůni tradice, která se odráží v pokrmech a pochoutkách Romagna kuchyně, vždy doprovázené jemnými místními víny.

Každé ráno vás probudí opojná vůně našich croissantů a čeká vás bohatá snídaně formou bufetu.

Croissanty, koblihy, koláče, sušenky, ovocné šťávy, jogurt, čerstvé ovoce, kompoty pro ty, kteří dávají přednost, jak začít den s trochou ‚sladkostí nebo maso, uzeniny a sýry pro ty, kteří dávají přednost energický snídaně.

Každý den nabízíme menu se dvěma možnostmi, na základě masa a ryb, s bohatým zeleninovým bufetem.

Pro naše malé hosty, rodiče mohou připravit jídlo ve spolupráci s našimi zaměstnanci, které se budou podávat v dřívější snídani, než je obvyklé, aby mohli věnovat náležitou pozornost k míru a jídla pro děti.

Toto je obklopeno nádherným výhledem na Jaderské moře.


Před pláží
Hotel Caesar se nachází přímo u moře a je vybaven mnoha službami, ideální pro dovolenou slunce, moře a odpočinku, pro všechny věkové skupiny a chutě!

Pokoje s výhledem na moře
Probuďte se každé ráno v jednom z našich pokojů s výhledem na moře, vše renovované s novým nábytkem: prostorné a světlé, jsou vybaveny veškerým komfortem pro Vaši dovolenou. Nabízejí klidný a klidný spánek a zaručují hostům veškeré soukromí, které potřebují.

Všechny pokoje byly nedávno zrekonstruovány a nabízejí vše, co potřebujete pro příjemný odpočinkový den.

Otevřete závěsy, jděte na balkon a obdivujte barvy Jaderského moře: nebudete chtít bez něj.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme