Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL KADETT

Sup

Viale Guglielmo Marconi, 30 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 373125
+39 0541 374838

popis


Váš domov u moře, kde typický Romagna styl splňuje inovace a kde zdvořilost a pozornost k detailu jsou vždy na prvním místě.

3 generace hoteliérů, kteří v průběhu času byli schopni přizpůsobit své služby potřebám svých hostů, kde zdvořilost a pozornost k detailu jsou vždy na prvním místě pro nezapomenutelnou dovolenou v ekonomické Rimini, ale s veškerým komfortem jemného 3-hvězdičkový hotel poblíž u moře.

"Management rodiny" je zárukou kvality!
Rodina Tonelli zvládla hotel s péčí a vášní již více než 30 let, pro nás pohostinnost je rodinnou tradicí, kde budete obklopeni spoustou málo pozornosti.

"Typicky Romagnola Hospitality"!
Máme rádi svou práci, kde jsme vyjádřit nejlepší náš charakter typicky Romagnolo, což je důvod, proč budeme dělat vše pro splnění vašeho přání nájmy v Miramare v Rimini hotel tříhvězdičkového které odmění Vaši důvěru!

Kadett 3-hvězdičkový hotel se nachází v Miramare di Rimini v blízkosti vlakového nádraží Miramare a pěší avenue, noční život centra, kde zábava pro rodiny s dětmi a pro mladé lidi se střídají s tanci, etnické trhů a událostí excelence s efektní ohňostroje.

Klimatizovaná vstupní hale je příjemným místem k navázání nových přátel a příjemné konverzace nebo nepozorný k počítači pomocí Wi-Fi připojení k internetu, nebo si odpočinout s dobrou knihou a přitom popíjet kávu, cappuccino a něco jiného k dispozici v zásobeným barem, která je otevřena i recepce a parkování 24 hodin denně.


Obecný vzorec ALL INCLUSIVExx01domanda10xx Pro ty, kteří si vyberou všeobjímající vzorec, je pobyt v hotelu Kadett ještě bohatší:
Plná penze
Nápoje nebo nápoje při jídle bez omezení
Plážový servis s deštníkem a 2 lehátky
A ještě mnoho služeb včetně


"Miramare FAMILY Village" Animované moře pro děti všech věkových kategorií:
Maskoty vesnice
Makeup dětí
Balóny
Bavlněné bonbóny
Maskovací party a mnoho dalšího!

služba


Každá z nás má různé potřeby a v našich domovech jsme organizováni tak, aby tyto služby byly nezbytné k uspokojení našich potřeb. To je důvod, proč v našem tříhvězdičkový hotel v Miramare di Rimini nabízejí služby, které se snaží, aby vyhovovaly potřebám každého hosta, stejně jako byste doma, a možná i trochu víc.

Wi-Fi připojení v celém hotelu
Internet ve vstupní hale
Recepce a bar jsou otevřeny 24 hodin denně
Výtah a klimatizace
Lounge bar s LCD TV.
Dostupné jízdní kola.
Ping Pong a stolní hry.
Vnitřní a vnější společné prostory:
Veranda na procházce.
Slunečná zahrada interiéru.
Dlouhý check-out se svými prostorami.
Parkování: 20 metrů. z nehlídaného hotelu, strážené 1 km od hotelu
Parkovací místa hotelu jsou velmi pohodlné a umožňují používat auto 24 hodin denně.


MINICLUB TIME PASTI
Animátor se postará o naše malé hosty každý den v týdnu.
od 12.30 do 14.30 a od 19.15 do 21.15
na pláži od 10.30 do 12 a od 16.30 do 18.00

V restauraci hotelu Kadett ochutnáte pravou kuchyni Romagnola, kde je spojení mezi chutí a tradicí kombinováno s lehkou kuchyní!
Tradiční kuchyně s typickými pokrmy, která nabízí každý den 3 menu s masem a rybami.

Tento hotel je součástí produktu „Typická Hotels Riminesi“ klub, který ze zákona musí používat místní produkty na km.0, to znamená, že hotel a zejména restaurace je značně odlišují od bezpočtu struktur na území Rimini. Stručně řečeno, nabízíme našim hostům kvalitní a zdravé produkty. Buffet of Snídaně: Vstávání ráno s funkcí dobrého espressa, nebo vychutnával skutečnou cappuccino s čerstvým mlékem bude opravdovým potěšením, nebo si můžete uhasit žízeň s čerstvou pomerančovou šťávu či ananasu a pro mlsné jazýčky vůně horké čokolády bude neodolatelná. Znalci z čaje nebo bylinné čaje překvapí nekonečnými výběru čajů, které budou těšit, z nichž každý má určité prospěšné vlastnosti a chutí.

3-hvězdičkový rodinný hotel v Miramare di Rimini nabízí zábavní služby pro rodiny s dětmi, které vám může nabídnout jen velká turistická vesnice.

V 3hvězdičkovém hotelu Kadett v Rimini jsou pokoje k dispozici od 12:00 v den příjezdu do 10:00 v den odjezdu.
Pokoje jsou velmi komfortní, tiché a moderně zařízené a vybavené:

Ortopedické postele a matrace
Nezávislá klimatizace
TV. 22 "LED DTV
Telefon s přímou volbou s budíkem
trezor
téměř všechny s balkony
Wi-Fi připojení

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme