Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL CAPRI


Viale Pistelli al mare, 6 - 55041 LIDO DI CAMAIORE (LU)
+39 0584 650001

popis


Hotel má výhled na nábřeží, v centru Lido di Camaiore, s výhledem na nejkrásnější pobřeží Versilia. Vynikající, stejně jako pro dovolenou věnovanou plážovému životu, také jako výchozí bod k návštěvě nejvíce fascinujících měst umění v Toskánsku.

Budete přivítáni zdvořile a diskrétně. Připravte se na všechny vaše požadavky a pokud budete chtít, budete informováni o všech událostech v oblasti.

V roce 1985 hotel prošel velkou transformací a v roce 2012 s pečlivým oživením svého původního stylu je prezentován ve své kráse. Z prostorné a vzdušné lobby, sálů a terasy s výhledem na moře můžete vychutnat chladný mořský vánek nebo jednoduchý nezapomenutelný západ slunce i s nápojem v ruce.

služba


SLUŽBY
Vítejte na "Capri", hotel s jeho služby, jeho umístění a jeho diskrétní, ale současný personál vás přivítá na ideální dovolenou. Hotel nabízí wi-fi připojení na internet ve společných prostorách av pokojích. Praní prádla, půjčovna kol, plážový servis ve víně dohodnutý před budovou. Soukromé parkoviště a garáž jsou k dispozici zákazníkům.

Také na vyžádání: transfery z letišť Pisa a Florencie; Transfer do Pise, Lucca, Florencie, Sieny a do "Chianti" s řidičem k dispozici; Bouchet květin v místnosti při příjezdu; Ovocný koš na pokoji při příjezdu; Prosecco nebo šampaňské v pokoji po příjezdu; Servírka je k dispozici pro uspořádání oděvů; Hlídání dětí; Možnost uspořádání večeře pod hvězdným nebem v soláriu; Služby pro lékařské návštěvy v hotelu; Profesní zdravotní sestra; Relaxační nebo sportovní masáže.

Pohodlí a rekreace: kulečník; TV místnost; Karetní herna; Salotti; Společná terasa s výhledem na moře; Půjčovna jízdních kol a parkování; Solárium; pool.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme