Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

PARK HOTEL SPORT


Via Trento, 1 - 38010 ANDALO (TN)
+39 0461 585821

popis


Hotel v Andalu, kde je aktivní dovolená pro celou rodinu

Park Hotel Sport je hotel v Andalu, který splňuje potřeby aktivní rodinné dovolené. Je obklopen velkým soukromým parkem s dětským hřištěm a slunnou terasou, bazénem a několika zábavními prostory pro zábavu dětí.

Vaše dovolená v Andalu v našem rodinném hotelu bude dynamická, ale také super relaxační: každý den pořádáme výlety s průvodcem na náhorní plošině Paganella v létě i v zimě! Náš hotel se nachází v blízkosti Andalo Life Park, na sjezdovkách a sněhových parcích, kde si můžete vychutnat každou sezónu.
Na cestě zpátky z procházky nebo příjemného lyžování, zatímco děti se pobaví v mini klubu s Markem, veverkou Park, si můžete vychutnat pár hodin u bazénu a ve wellness centru.

Jak naše jméno říká, mezi hotely v Andalu, je náš je obklopen velkým parkem, aby si užil alpskou přírodu již v hotelové zahradě. Tady malé děti mohou hrát v absolutní bezpečí, zatímco si odpočinout na lehátkách nebo si zahrát tenis v našem soukromém poli.

služba


Pro Vaši relaxaci je náš hotel v Andalu s lázněmi.
V wellness centru "Le Rindole" můžete odpočívat v těle a mysli v sauně, v turecké lázni nebo pod revitalizační sprchou.
V našem hotelu v Andalu s wellness centrem najdete také krytý bazén o rozloze 80 metrů čtverečních a posilovnu, kde si můžete vychutnat.
Po úsilí si dopřejte omlazující masáž v naší kosmetické farmě!

Wellness momenty v našem hotelu
Momenty pohody začínají ještě před příjezdem do lázní. Ve svém pokoji vám nabídneme hezké župany a pantofle do lázní, takže můžete jen vzít výtah a vydat se do lázní. Relaxujte v sauně nebo s energickou masáží: Vyjdete jako nové!

Náš hotel v Andalu s lázněmi, pro vaši pohodu
Bazén
Užijte si lehčí ve vodě: relaxujte v našem krytém bazénu s vířivkou a houbovou sprchou. Máme také oblast pro plavání proti proudu a oblast s velmi nízkou vodou, kde vaše děti mohou bezpečně hrát.

Krása farma: léčit se dobře i na dovolené
Masáž, wellness procedury, exkluzivní moment: v naší kosmetické farmě si můžete vybrat, jak se rozmazlovat.
Relaxujte a starají se o své tělo. Odborné ruce vám budou hýčkat přírodními produkty z Trentina.

Soukromý park v centru města Andalo

Park Sport Hotel je obklopený velkou soukromý park: 8000 metrů čtverečních alpské přírody v centru městečka Andalo, pro výhradní použití našich hostů, velkou zahradu s vhodnými prostory pro děti a relaxaci pro dospělé.

Aktivity pro mladé i staré
Každý den v našich zahradách budou zábavné akce určené pro vaši rodinu, jako je probuzení svalů, animační hry a mini klub. Dovolená je také sladká, že nic nedělá. Uvnitř parku můžete mít nějaký čas pro sebe,
zlehkající ležet na trávě nebo na lehátkách k dispozici. Děti vás probudí, až budete hrát s Markem, veverkou, která prochází stromy ...

Slunce a aperitivy na terase
Z parku hotelu se můžete dostat přímo na terasu s lehátky, lehátky a stoly. Zde se v horských letních nedělích pořádáme aperitivy.

Dětské hřiště v zahradě
Drobné se mohou bavit venku! Kromě aktivit organizovaných animací a mini klubem se mohou hrát s tobogánem a houpačkami v našem zalesněném parku, v bezpečí a mimo silnici. Odtud můžete také využít krytý bazén.

V našem soukromém parku si zahrajte tenisový kurt v Andalu
Tenisový kurt pro vaše zápasy se nachází přímo v parku našeho hotelu. Na měkkém povrchu Play-IT Play Flex Comfort je zdarma pro naše hosty. Pořádáme zajímavé turnaje a setkání: pokud nemáte partnera pro hru, nechte své jméno na recepci, postaráme se o nalezení správného soupeře!
V naší restauraci je kuchyň pro každého!
Snídaně, oběd, aperitiv a večeře ... každé jídlo je zvláštní okamžik v restauraci našeho hotelu v Andalu!
Jste protagonisté a naše kuchyně chce uspokojit všechny chutě. Jsme připraveni na jakoukoliv variantu menu, abychom uspokojili i ty nejnáročnější chutě, dospělé i děti.
Sledujeme vaši dietu a cítíme se jako doma, dokonce dáváme děti pohodlné a poskytují zjednodušené menu vhodné pro ně.

Hotel s plnou penzí nebo polopenzí
V našem hotelu v Andalu si v létě můžete zvolit pobyt s plnou penzí nebo polopenzí s 10% slevou. V zimním období však očekáváme polopenzi se dvěma Balíčky: každý den si můžete vybrat na večeři do chaty na sjezdovkách, pomocí potravinové lístky na 9,50 EUR, nebo v hotelu s přídavkem 15 € za den kompletní jídlo (první chod, druhý chod, bufet se zeleninou a zákusky) nebo přidání 10 € za snížené jídlo (první nebo druhý kurz, bufet se zeleninou a dezertními výrobky).
Pro děti do 2 let nabízíme zdarma zeleninový vývar, těstoviny s rajčatovou omáčkou, bílé těstoviny a minestrina!

Snídaně je jednou z nejdůležitějších jídel: v hotelu Park Hotel Sport začíná den bohatý bufet. Ať už dáváte přednost sladkému nebo slanému, budete spokojeni! Najdete zde briošky, jogurt, džusy, čerstvé ovoce, domácí dezerty, ale i maso a sýry.
Na oběd a večeři nabízí naše restaurace čtyři různé možnosti pro první a druhý kurz.
Během dovolené můžete ochutnat typické pokrmy tradice Trentina, ale nejen to. Velkou pozornost věnujeme vašim netolerancím a alergiím a připravujeme změny ad hoc. Pokud je vaše ideální strava vegetariánská, není problém: kromě denního zeleninového bufetu vás naše kuchyně ohromí.

Pokoje zařízené v jedle
Pokoje našeho hotelu jsou zařízené v přírodním dřevě, aby vás žili i na vašem pokoji!
Park Hotel Sport nabízí 6 typů pokojů: všechny s dřevěnými podlahami, TV, trezorem, minibarem, telefonem, vysoušečem vlasů, balkonem, župany pro wellness centrum "Le Rindole", dvojí úklid, ráno a večer.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme