Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL PARADISO


Via Freita, 170 - 23030 LIVIGNO (SO)
+39 0342 996633
+39 0342 99 60 37

popis


Sport, Wellness, Příroda a dobrá kuchyně. Dovolená v Livignu se rodí pod třemi dobrými hvězdami
Tichá oáza, obklopená přírodou, pouhých 10 minut od centra města Livigno, v blízkosti lyžařských vleků pro Carosello 3000 a před běžeckou tratí.

Toto a více je Hotel Paradiso v Livignu, které spravuje rodina Canepari, která po dlouhá léta, s zdvořilým úsměvem a srdečnou srdečností, působí v místním turistickém sektoru.

Na dovolenou doma
Vaše vášnivé přivítání a vždy s úsměvem je jednou z našich obchodních značek. Po dlouhá léta nabízí rodina Canepari pohostinnost v Livignu, která následuje za námi.

Klid a příroda
Když říkáme ráj, myslíme přesně jeden ráj. A tady jsme ve jménu a ve skutečnosti, protože jen se rozhlédněte kolem sebe, abyste viděli nic kromě přírody, klidu a aktivního světa. Dovolená na horách, jak v létě, tak v zimě, začíná nejlepším způsobem.

služba


Maximální pohodlí ve 3hvězdičkovém hotelu Livigno
Pro Vaši dovolenou v Livigno zvolte Hotel Paradiso a budete mít maximální dostupnost a zdvořilost. Naše recepce následuje 24 hodin denně!

Vítáme Vás s:
Parkování zdarma
Panoramatická terasa
Velká zahrada se soláriem
2 jídelny
Bar xx01slash10xx salonek
Internet wi-fi ve společných prostorách a pokojích (placená služba)
Herní místnost
výtah
Úschovna zavazadel
Dětské postýlky, postýlky, dětské vybavení
Podpora rezervace výletů a výletů
Vyhřívaný lyžařský vklad
Bike centrum
Venkovní hřiště

Dovolená v Livignu splňuje chutě Valtellina
Valtellina je mimořádná nejen příroda, která ji na hory a to jak v zimě tak v létě obklopuje nabízí celou řadu aktivit, které mají být provedeny, ale i chutí a místních vín, které dělají to slavné
Volba a kvalita
Hotel Paradiso má 2 velmi příjemné restaurace, které jsou vyzdobeny v typickém horském stylu.

V dopoledních hodinách bohaté a hojné sladkých i slaných jídel doprovází snídaně a obědy a večeře s výhledem na kvalitní domácí kuchyni, která nabízí výběr menu složené z typických jídel údolí Valtellina, národní i mezinárodní kuchyně a na požádání dietní menu sportovců a pro osoby s potravinovou intolerancí.
Nechte naše sommelierka Sara a Riccardo poradit o nejlepším párování jídla a vína mezi našemi nejznámějšími víny Valtellina, kromě různých návrhů italských regionů.

Snažte se si představit svátek na dovolené v Livignu, sen, který se stane realitou. Nebude to lepší, kdybyste se jednou vybrali do exkluzivního pokojexx01domanda10xx Chcete-li žít pohádka, není třeba snít.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme