Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL COSMOS


Via Lecce, 23 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541.373175

popis


V srdci jaderského pobřeží.
Hotel Cosmos, 3-hvězdičkový hotel v Rivazzurra Rimini, má ideální polohu pro návštěvu nejkrásnějších zábavních parků a hlavních atrakcí v této oblasti.

Je snadno dosažitelná a nachází se v klidném prostředí, ale současně je centrem iniciativ a zábavy, které vám umožní nezapomenutelné léto! 100% hotel Romagna: zde se setkáte s tradicemi a zvyky typickými pro naši zemi, kde je teplo pohostinnosti skutečné a jedinečné!

Jen 80 metrů od moře
V blízkosti všechno, co dělá z Rimini zvláštní a jen pár kroků od moře: hotel Cosmos má prostě perfektní polohu!

Je také poblíž nejoblíbenější pláže Rimini, která má s námi zvláštní dohodu: koupaliště 110, lázně Emilio!
Řízení rodiny
Přímé řízení rodiny zaručuje autentickou kvalitu. Hotel Cosmos ve skutečnosti je hotel vlastněný rodinou De Luigi, která po celých čtyřicet let byla vždy pečlivě uspokojena potřebám každého, mladého a starého.

Budou vás přivítat s vřelým přivítáním nejlepších Romagnesových zvyků, kde klient již přijde jako velmi vítaný host a odešel jako přítel.

Romagna kuchyně, konvence pro parky a bazény
V hotelu Cosmos najdete tradiční tradiční kuchyni, která ochutná všechny chutě a barvy Romagny.

Hotel nabízí efektivní vstupenky a dohody se zábavními parky na riviéře. Dejte své rodině stále zajímavější a zajímavější dovolenou! Na vás čekají akvárium Cattolica, Oltremare, Fiabilandia a Itálie.
Po návratu z pláže budete uvítáni velkým bazénem, ​​vhodným pro dospělé a děti, s lehátky a soláriem. Dopřejte si čerstvé a šumivé ponoření a bavte se spolu: maminka, táta, děti a prarodiče!

Děti jsou našimi nejoblíbenějšími hosty: pro ně tisíce pozorností a spousty úsměvů!

Dovolená, kterou jste vždycky chtěli
Pobyt v hotelu Cosmos je na míru pro každého z vás. Taková pozornost je věnována potřebám matek a dětí; existuje nekonečná péče v nabídce tradiční, autentické a kvalitní kuchyně; tam je výběr plážového zařízení organizované do nejlepších; existuje přímá správa majitelů, kteří poskytují každou nuance vašich zkušeností. Zde je vše, co je součástí atmosféry, která vás uvítá v hotelu Cosmos, kde budete a budete cítit skutečné protagonisty.

služba



Mnoho služeb k dispozici.

Romagna tradice
Čtyřicet let dlouhé zkušenosti rodiny De Luigi, romagnoli doc, se budete cítit jako doma. Pohostinnost naší země je prostě záležitostí srdce.
Pohodlné pokoje
Jednoduché a pohodlné, všechny vybaveny klimatizací, trezorem, telefonem s přímou volbou, koupelnou, balkonem, satelitní TV a bezplatným Wi-Fi. Naše pokoje budou hýčkat váš spánek!

Tradiční kuchyně
Mnoho specialit, které respektují naši nejlepší místní tradici. Nabídka výběru s lahodným masem a rybími pokrmy každý den a bohatou zeleninovou formou bufetu. Chcete-li začít den se správnou náplní a s křikem nadšení, zde je snídaně formou bufetu se sladkostí, džemy, sušenky, ovocné šťávy a mnoho dalších dobrot!
Dětské hřiště
Naši malí hosté mohou strávit chvíle absolutní zábavy v oblasti, která jim byla věnována. Je vybaven skluzavkami a houpačkami a je oplocen. Bavíte se v naprosté bezpečí, s naprostou klidností.

Bazén a solárium
Zde je zajištěno opalování: hotel Cosmos má velkou terasu s altánem a lehátky, stejně jako velký bazén s lehátky, skluzavkou, trampolínou a dětským hřištěm. Vše, co potřebujete pro čerstvou relaxaci a zábavu pro celou rodinu!

Volné jízdní kola
Pro potěšení z pěší turistiky nebo jednoduše pro procházku podél promenády jsou k dispozici zdarma pro všechny hosty. Jsou vybaveny kalibrovanými sedadly pro ochranu dětí!

Animace pro každého
Animace na pláži v přidruženém koupališti je velmi oblíbená! K dispozici je pěkný a zábavný dětský klub s mnoha rekreačními aktivitami, které rozvíjejí svou představivost a dělají je hrát víc, že ​​nemůžu! Dokonce i pro dospělé je mnoho příležitostí k pohybu a bavit se: sport, gymnastika ve vodě a příjemné přehlídky pro každého. Není po všem: v hotelu jsou organizovány týdenní chutné aperitivy s hudební zábavou u bazénu; kromě toho se budou koncertovat večerní taneční večery s vanou!

Konference s zábavními parky
Návštěva šetří všechny nejzábavnější parky na Riviéře: najděte speciální nabídky na lístky pro celou rodinu v hotelu! Využijte!

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme