Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL LA TORRETTA BRAMANTE


Viale Regina Elena, 199 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 380286

popis


Mé jméno je Fernando, majitel hotelu, je to s velkou hrdostí představuji typickou Romagna Riviera „La Torretta Bramante“. Říká se, že hraběnka Bramante, nell'adibire svého domova do hotelu, vyjádřil přání, aby struktura připomínala věž, jak je typické pro hrady, takže nejen že by hraběnka připomněl vznešenou minulost, ale také mohli hosté Vychutnejte si příjemné prostředí. To je to, co stále děláme dnes, abychom vám nabídli tento extra nádech.
Hotel u moře, V přední části pláže.
Moře je jen pár metrů daleko, jen dost času na procházku po promenádě a už jste ve vodě. Ve večerních hodinách se chodba bulváru rozsvítí zábavou pro všechny chutě. Máte-li pak chtít, aby si výlet do centra Rimini nebo Ceccarini Riccione, autobusová zastávka se nachází v blízkosti hotelu (zastávka n ° 21).
Balíček all-inclusive zahrnuje zdarma slunečník a lehátka na pláži.

služba


Wellness oblast
HYDROMASSAGE, SAUNA, EMOTIONAL SHOWER
Závazek, který jsem dal a já potřebovat svůj personál, vždy byl zdvořilý a profesionální, to se zde objevují každý rok, nepřeberné množství doprovodných služeb, jako je wellness centrum s emocionální sprchou, saunou a vířivkou.

tělocvična
FITNESS AREA
Pro ty, kteří chtějí udržet fit k dispozici místnost s kardio a izotonické zařízení, jako vždy s kostýmu kování. Potraviny dostupné pro potravinové intolerance a celiakii (bezlepkové potraviny).

Konvenční nafukovací park
100 metrů od hotelu
V těsné blízkosti hotelu, přímo naproti Bagno 86, všechny děti budou jít pobavit na nafukovacím hřišti Skaramacai, po dohodě s Hotel La Torretta Bramante. Vstup do parku je zahrnut do předplatného (50 EUR xx01slash10xx týden na rodinu).

Konvenční bazén
100 metrů od hotelu
Pouhých 100 metrů od hotelu La Torretta Bramante je naše dohoda bazénu, kde se můžete osvěžit v horkých dnech a svagarti.
Předplatné do bazénu stojí 50 € xx01slash10xx týden pro rodinu a zahrnuje rovněž přístup k nafukovacím Skaramacai (u bazénu) každý den.


Slevy na zábavní park
V ROMAGNA
Hotel La Torretta Bramante nabízí možnost zakoupit zlevněné vstupenky do zábavních parků Romagna se exkluzivních výhod pro zámořský Aquarium Cattolica. Můžete také získat volné vstupenky do divů, pro všechny děti do 10 let, nebo slev na návštěvu delfíny, tučňáky a dravých ptáků. Chcete-li využít výhodu, stačí rezervovat návštěvu při příjezdu do hotelu.



Dostupné jízdní kola
Využijte dovolenou s otevřeným vzduchem
Vaše dovolená je uvolněnější: nechat auto v naší velké uzavřené parkoviště, soukromou videokamer a svítí vždy a dostat do všech zajímavých míst s jízdními koly, které poskytuje hotel nebo přímo na úpatí: ve skutečnosti jsme méně než 50 metrů od pláže.


Hra a animace
REKREAČNÍ OBLASTI PRO DOSPĚLÉ
Pro svagarti v dobách v hotelovém struktury, které poskytuje pokerových stolů a kulečník, stejně jako Wi-Fi a tématické party během týdne. Můžeme také poskytovat slevy na všech zábavních parků, nočních klubů vstupenky poradenství a výlety vybrat nejlepší módní místa.

Dětské hřiště
ZÁBAVA PRO DĚTI
Pro všechny děti, které nás navštíví, nabízíme krytý pokoj se spoustou her. Pravidelně organizujeme párty s animací. Dostupné slevy pro zábavní parky v Romagna.

Jíst klidně
BABY CLUB POČAS JÍDEL
Jídelna je v prvním patře s fantastickým výhledem na moře.
Pokrmy jsou péči o talentovaného šéfkuchaře Luke, Rimini (který pracuje s námi), sloužil u stolu sborovně.
Je tu možnost, aby děti předem obědily a pak je nechali animátorům, zatímco rodiče si mohou vychutnat lahodné nabídky.

Kontinentální snídaně
BUFFET
K snídani formou zbožnění slibuje dobré ráno, budou nabízeny různé druhy domácího pečiva, ovocných šťáv a slaných a sladkých potravin.


Nabídka volby
S bohatým oblečením
U oběda vám bude nabídnuta další menu, kde si můžete vybrat z ryby, maso, vegetariánská každý den, bufet zeleniny a předkrmů bude jako vždy bohatá a setkat se potěšení z každého patra. Při večeři jsou recepty našich pokrmů světlejší a čerstvější s bohatou nabídkou prvního a druhého kurzu. Opět platí, že bufet teplé i studené zeleniny, předkrmů a více či méně komplikovaných občerstvení doplňuje poslední významné jídlo dne.

Bezlepková jídla
PRO CELIACHU A INTOLERANCE POTRAVIN
Pro celiaky máme příležitost připravit si těstoviny vhodnými opatřeními nebo s malým doplňkem poskytujeme těstoviny, chléb a občerstvení na snídani. Vše bez lepku.

3-hvězdičkový hotel
POKOJE S POHLEDEM NA MOŘI
Jak příjemné je probudit sluneční paprsek, který vychází z otevřeného okna. Dychte se v křupavém ranním vzduchu za úsvitu a spíte na nových matracích. První věc, kterou vidíte, je moře, někdy jako stůl, jiné drsné. Několik typů má velký balkon, z nichž mnohé jsou otočeny k moři.

pokoje
PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO VÁŠ POHODLÍ
Pokoje jsou dobře dokončené se všemi službami, klimatizace, 24-palcový LCD televizor nebo více, wi-fi internet, telefon, trezor, vysoušeč vlasů a vlastní koupelnu.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme