Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

CALA ROSA CLUB HOTEL


Via dei Ginepri, 1 - 07040 Stintino (SS)
+39 079 520005

popis


RODINNÝ HOTEL 4 STAROVÉ V SARDINII
Místo, kde se můžete ponořit a odpočívat
Cala Rosa Club Hotel se nachází v Stintino před Národním parkem Asinara (na severním severozápadním cípu Sardinie) nedaleko malebné pláže La Pelosa s jemným bílým pískem a smaragdovými a průhlednými vodami, které se mísí společně a protínají se modrou oblohou.

Hotel, pojatý s typologií a charakteristikami turistické vesnice, je moderní a zaměřený na uspokojení pohodlí, potěšení a relaxace hostů. Rozvíjí se ve velké zahradě, jemně upravené a obohacené typickou středomořskou flórou se svěžími barvami.

služba


Hotel, pojatý s typologií a charakteristikami turistické vesnice, je moderní a zaměřený na uspokojení pohodlí, potěšení a relaxace hostů. Rozvíjí se ve velké zahradě, jemně upravené a obohacené typickou středomořskou flórou se svěžími barvami. Nedotčená krása a úchvatný výhled na okolní krajinu jsou nastavením pro toto okouzlující prostředí

4 STAR HOTELOVÉ SLUŽBY
Nejlepší pro váš pobyt na Sardinii

Velká zahrada a bazén jsou příjemnými místy každodenního jmenování zábavních aktivit pro děti a dospělé, s juniorský klub a mini klub, s pivovarnickými aktivitami či sport, aerobic, step aerobic, vodní aerobic, turnaje, vystoupení a hudby s tancem.

Hotel má velkou zahradu, kde je bazén s dvěmi umyvadly (jeden pro děti), tenisový kurt, fotbalové hřiště, stolní tenis, kola. Na soukromé pláži Yacht Clubu má hotel další bazén s mořskou vodou.
Od poloviny června do poloviny září, animační tým organizuje zábavu pro děti i dospělé: svalový tonus, vodní aerobik, aerobik, čerpadlo, plavání, tenis, strečink, vodní tanec a tance, plážový volejbal, gymnastika a strečink, skupinové kurzy kanoistika, plachtění a windsurfingu.

Malé kosmetické centrum, masáže a butiky.

Podvodní Center Asinara Potápění, se nachází ve městě Stintino, v souvislosti s nádhernou scenérii Yacht Club. Asinara potápění, s využitím teplé a větrné podnebí v létě a mírné neustále v průběhu dalších měsíců, je v provozu téměř po celý rok a nabízí potápění, které ukazuje nekonečnou rozmanitost mořské fauny a flóry, která obývá tento úsek Středozemního moře

NOVÉ ESTETICKÉ CENTRUM
Wellness a relaxace
Wellness balíčky, relaxační masáže, kosmetické procedury s kosmetickými přípravky Farmasinara vyrobené z přírodních extraktů Asinara.

Cala Rosa Club Hotel má tři velké jídelny, elegantně zařízené a klimatizované, z nichž jedna se nachází v zahradním altánku.
Různé a bohaté snídaně jsou podávány formou bufetu. Bufet je obohacen na obědy a večeře s výběrem předkrmů, širokou nabídkou prvního a druhého jídla masa a ryb. Na večeři grilování (k dispozici pouze v určitých obdobích letní sezóny) nabízí chutné grilované maso a ryby.

Přímo na soukromé pláži je naše partnerská restaurace "L'Ancora Porticciolo", kde si hosté mohou vychutnat lahodné večeře založené na rybích specialitách a typických sardinských pokrmech.

POKOJE A SUITY
Styl, eleganci a komfort
Více než 125 pokojů hotelu Cala Rosa Club je zařízeno chutě a pohodlí.
Rozmístěné kolem parku v 7 různých bytových jednotkách, každý má vlastní vchod. Každý pokoj je vybaven klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, minibarem, fénem a vlastní koupelnou. Mnoho pokojů má výhled na moře.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme