Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL CONSUELO


Via Scarlatti, 3 - 47838 RICCIONE (RN)
+39 0541 646572
+39 0541 646572

popis


Náš hotel v Riccione s wellness zónou, v blízkosti pláže a veselého a bezstarostného srdce města

Hotel Consuelo se nachází 70 metrů od moře, pár kroků od centra Riccione a od Viali Dante a Ceccarini.

Náš 2hvězdičkový hotel v Riccione je velmi blízko viale Dante, která spolu se slavnou viale Ceccarini (do které se vlévá) vytváří nákupní ulici par excellence pro úplné ponoření do nakupování v Riccione. Každý večer jsou ulice centra Riccione oživeny hudbou klubů, barů a četnými hudebními a uměleckými akcemi.

Rodina Gaia, Massimo, Donatella, Thomas a Daniel, majitel hotelu od roku 1985, na vás čeká v Riccione, kde tradici Romagna a zdvořilost doprovází dokonalá profesionalita.

služba


Wellness a relaxace na dovolené
V hotelu Consuelo můžete strávit odpočinkovou dovolenou: objevte naše nové wellness centrum vytvořené tak, aby vás rozveselilo vířivkami, muzikoterapií a revitalizujícími emocionálními sprchami.

Volný čas a zábava
Co by kamenem dohodil od hotelu Consuelo je Beach Village v Riccione: vodní park v Riccione, kam naši hosté mají vstup zdarma, kdykoli si to přejí!


Tradiční kuchyně
Hotelová restaurace Consuelo, typická kuchyně Romagna v Riccione! Pěkná dovolená rozhodně nezanedbává požitky na stole: velmi bohatou snídani formou bufetu se vším, co potřebujete pro dobrý začátek dne.

Rodinný hotel Riccione
Rozmazlujeme rodiny na dovolené
Hotel Consuelo v Riccione koncipoval turistickou nabídku s ohledem na přivítání rodin s dětmi v pohodlném a příjemném prostředí, které zajistí relaxační a příjemný pobyt.

Velká pozornost, od služeb rodinných pokojů až po hotelovou restauraci, která se řídí filozofií kvality a autenticity; od wellness centra přístupného dětem (i když jen v určitou denní dobu) až po komfort určený speciálně pro rodiny na dovolené.



Rodiny na dovolené v Riccione
Relax, zábava a mnoho komfortu v hotelu, díky kterému bude rodinná dovolená bezstarostná a příjemná, zde jsou některé z nich:
- vstupní rampa a pohodlný výtah pro kočárky;
- prostor vyhrazený pro kočárky;
- kempingové postele s polštáři a prostěradly
- boční zábradlí, přebalovací pulty
- dětské vaničky, ohřívače lahví
- vysílačky pro ovládání dětí.
Wellness centrum je přístupné i dětem, ale pouze v určitých časech a výhradně v areálu bazénu. Hotel Consuelo se nachází v blízkosti centra Riccione a moře, stejně jako pěší zóny, nesmí být podceňován.


Pokoje hotelu Consuelo v Riccione
Pro vaši relaxaci jsou pokoje 2hvězdičkového hotelu Consuelo v Riccione připraveny přivítat vás veškerým moderním komfortem. Vlastní koupelna s toaletními potřebami, satelitní LED TV, Premium a bezplatné Wi-Fi ve všech pokojích.

Balkon Klimatizace Bezpečný internet Wi-Fi zdarma 21" LED SAT TV Kompletní nabídka prémiových médií Vlastní koupelna se sprchou nebo sprchou Fén

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme