Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL ATLANTIC


Lungomare Zara, 117 - 64021 GIULIANOVA LIDO (TE)
+39 085 8008029

popis


Hotel Atlantic a jeho nádherný borový les se tyčí přímo u moře, pro dovolenou odpočinku a veškerého bezpočtu pohodlí, které stavba nabízí.
Písečná pláž před hotelem má křišťálově čisté moře bez kamenů a mírně se svažující, ideální pro děti.
Atlantic Hotel je ideální pro všechny potřeby, dokonce i pro početné rodiny. Můžete využít vynikající zábavní služby pro dospělé i děti, organizaci výletů, bazén s tobogánem, jacuzzi, malé fitness centrum pro udržení kondice a parkoviště pro všechna auta. Možnost využití bezplatného cykloservisu umožní krásnou panoramatickou procházku po cyklostezce, která spojuje všechny obce na pobřeží Teramo.
Hotel je rodinný a má zkušenosti více než padesát let a 4 generace!

služba


Léto bylo vždy ideálním obdobím pro setkání a zábavu.

V Hotelu Atlantic budete obklopeni přírodou, okamžik, na který jste celý rok čekali, a touha po dovolené a svobodě nás všechny spojuje více než dříve!

Letošní léto bude plné stejných emocí a relaxace jako vždy.

Hotel Atlantic nabízí to nejlepší pro celou rodinu od nejmladších po ty nejzralejší!

Naše krásná soukromá pláž vyhrazená pouze pro hotelové hosty, prostorná mezi jedním deštníkem a druhým. Letos garantujeme 20 metrů čtverečních na každý deštník (10 metrů čtverečních vyžaduje vyhlášku předsedy vlády).

Pláž je z jemného písku a křišťálově čistého moře bez kamenů, které mírně klesá. K dispozici je dětské hřiště, které bude dvakrát denně dezinfikováno specifickými produkty, zábava vítá malé i velké.

K dispozici šatna pro naše zákazníky s dezinfekčním gelem, chata s barem a restaurací Vám umožní odpočinout si a můžete si dát drink pod slunečníkem s debetem na účet.

2 malá hřiště, která naše pláž nabízí, vám umožní hrát bowling, plážový tenis nebo volejbal pouze pro členy stejné rodiny. Deštníky a chodníky budou dezinfikovány každé ráno. Naše chata je výbornou alternativou pro ty, kteří nemají rádi písek nebo chtějí popíjet něco osvěžujícího. Úsek pobřeží Giulianova je nízký a písčitý: jednotný pás jemného písku se širokými plážemi.
Hlavní bazén se sugestivním vodopádem, který vám umožní ochladit se v nejteplejších dnech cákáním, které vás obklopí, dětský koutek je ideální pro cákání těch nejmenších, zatímco pro ty starší zaručí zábavu tobogán a navíc hydromasážní bazén zaručuje relaxaci, rozmístěná lehátka obklopující bazény vám umožní relaxovat při cvrlikání ptáků a v pozadí zvuku vodopádu, který vám umožní fantazírovat a ocitnout se na jiném kouzelném místě. Borový les je chloubou našeho hotelu, sugestivní: je snadné vidět malé černé veverky skákající z jednoho patra na druhé, barvy květin a vůně čerstvě nařezaných bylinek vám dávají pocit, jako byste leželi na poli. venkov, když jste před nábřežím Giulianova. Je možné odpočívat a číst si knihu, zatímco si vaše děti hrají na hřišti.


Bazén je bezpečným místem díky přítomnosti chlóru, který má schopnost neutralizovat viry a bakterie. Zatímco skluzavka bude dezinfikována 2x denně a lůžka při každé změně zákazníka.

O služby kavárny, koktejlů a aperitivů se postará personál.

Snídaně v chládku borového lesa je příležitost, kterou si nesmíte nechat ujít.

Hotel Atlantic vám poskytne chutné typické abruzzské obědy a večeře, kde tradiční produkty a receptury zachovávají chuť tradice, protože Abruzzo je obzvláště bohaté a současné.

JÍDELNA
velmi světlý a s výhledem na moře, je plně klimatizovaný. Flexibilní doba jídla vám nabízí příležitost lépe řídit svůj den
Ale péče, kterou věnujeme přípravě našich pokrmů, dělá vaši dovolenou ideální ... s plným žaludkem ...

3 VÝBĚROVÉ MENU ... maso, ryby a vegetariánské pokrmy

Snídaně se podává v chládku borového lesa, což je okouzlující a relaxační místo, kde můžete začít den tím nejlepším možným způsobem! Samozřejmě se stoly, které jsou od sebe vzdálené a které budou dezinfikovány při každé změně zákazníka. Má bohatý výběr z 5 menu se sladkým, slaným a ovocným s kávou a cappuccinem připraveným naším barmanem. V neposlední řadě obědy a večeře, které nabízejí velmi pestré menu se 3 druhy masa, ryby podávané u stolu a nakonec mnoho čerstvé zeleniny a předkrmů, které najdete na stole jak k obědu, tak k večeři. Každé ráno podáváme čerstvě vyrobené těstoviny šéfkuchařem. Pizzerie na pláži vám navíc nabízí možnost vychutnat si pizzu u moře se šuměním vln v pozadí. Alternativa k obědu nebo večeři.

TYPICKÁ ABRUZZESE VEČEŘE
každý týden můžete ochutnat typická jídla našeho regionu.


POKOJE:
Classig: Nabízí všechny základní služby pro ty, kteří prožívají dovolenou jako zábavu.
Koupelny mají sprchu a výhled do zadní části hotelu.
Plážový servis včetně slunečníku, lehátka a lehátka; klimatizace v ceně.

Pokoje mají vybavenou terasu, vysoušeč vlasů, trezor, telefon a zdvořilostní linku při příjezdu a wi-fi.

Nábřeží: Dokonalé spojení mezi relaxací a všemi službami včetně, zcela nové koupelny s velmi prostornými sprchovými kouty. Plážový servis v ceně slunečník, lehátko, lehátko a plážová osuška, klimatizace v ceně.

Pokoje mají vybavenou terasu, vysoušeč vlasů, trezor, telefon, zdvořilostní linku při příjezdu a wi-fi.

Superior: Ideální pro milovníky nádherného panoramatického výhledu z nejvyšších pater hotelu a pro ty, kteří chtějí na své dovolené veškerý komfort. Slunečník v prvních řadách zaručen se 2 lehátky a 2 plážovými ručníky v ceně, maximální pečlivost při přidělování polohy stolu v jídelně.

Pokoje mají vybavenou terasu, vysoušeč vlasů, trezor, telefon, zdvořilostní linku a wi-fi.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme