Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL SMERALDO


Lungomare Zara, 119 - 64021 GIULIANOVA LIDO (TE)
+39 085 8000076

popis


A Smeraldo Hotel Giulianova Lidóban megnyitja szobáit az Ön számára, hogy fantasztikus tengerparti nyaralást biztosítson Abruzzo egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyén.

Struktúránk 80 kényelmes és jól berendezett szobával rendelkezik, nagyon lakható, minden könnyen megközelíthető a liftnek köszönhetően az emeletekre, ami párok és gyermekes családok számára is jól megközelíthető hellyé teszi szállodánkat, inkluzív szolgáltatással, emiatt az egyik a kategória legjobbja Giulianovában.

A Hotel Smeraldo számos egyéb szolgáltatást kínál, amelyek célja, hogy pihentető és szórakoztató tartózkodást biztosítson, amelyet szórakoztató csapatunk garantál. a gyerekek szórakozni fognak a sok játékkal felszerelt parkunkban és különösen a medencében található víziparkban; Pihenhet úszómedencénk mellett, vagy megmártózhat a napsütötte jakuzziban, és végül kiköltözhet a strandra, hogy pihenjen a fenntartott napozóágyakon.

Mindezt és még sok minden mást, mindenesetre csak a legjobbat azoknak, akik úgy döntenek, hogy a Giulianova Lido-i Hotel Smeraldóban nyaralnak!

služba


BAZÉN
Máme tři bazény a aquaparky umístěné na strategickém místě hotelu, kde je sluníčko od rána do večera, kde najdete bezplatná lehátka na opalování. (použití čepice je povinné)

BAZÉN PRO DĚTI A VODNÍ PARK: Bazén pro nejmenší, aby se zabavili a naučili bezpečně plavat a krásné Hřiště s tobogány s vodotrysky s výškou vody 45 cm; kde se děti mohou bavit v naprostém klidu a být bez námahy ovládány svými rodiči.

PLÁŽ
Lido Smeraldo Naše soukromá pláž se nachází před hotelem a je obsluhována dvěma blízkými bary a sprchami; má také plážový tenisový kurt, bowling, plážový volejbal. Na obou koncích pláže máme k dispozici sprchy a šatny. Dva bary vždy na dvou extrémech, kde máme dohody a jsou tam i služby. Voda je křišťálově čistá a bez útesů. VÝHODY PŘED HOTELEM VYHRAZENÉ POUZE PRO ZÁKAZNÍKY SLOŽENÉ Z KONCOVÉHO PÍSKU VODY, KTERÁ POSTUPNĚ VYSTOUPUJE NA DĚTSKÉ HŘIŠTĚ MÁME POUZE 5 ŘAD DEŠTNÍKŮ.

PARKOVIŠTĚ
Ve 3hvězdičkovém hotelu Smeraldo v Cattolica na soukromém a oploceném parkovišti je vždy místo pro vaše auto.

Rozhodli jste se pro dovolenou autemxx01domanda10xx Nebojte se, v Giulianově zaparkujete snadno pohodlně a bezpečně.

Parkoviště je oplocené a není hlídané, ale zavazadla si můžete bezpečně nechat u hotelu a použít auto, kdykoli budete chtít, nebo ho „zapomenete“ až do odjezdu.


ANIMACE
S úsměvem prolomíme řetězy stresu tím, že vás zapojíme do Giulianova v hotelu Smeraldo se zábavou. show a Disney aperitivy, zkušení baviči a umělci, aby byla vaše dovolená nezapomenutelná.

Zábava: baby dance - probuzení svalů - miniklub - hra aperitivů - turnaje - laboratoř - vodní aerobik a mnoho dalšího.

Typická večeře.


POKOJE PRO VOLNÝ ČAS
Hotel Smeraldo nabízí široký výběr volnočasových aktivit v rámci hotelu: Zejména si užít bazén se skokanským můstkem a vodní park, kurty na plážový tenis, bowling; Kulečník, dětský pokoj.

Vybrali jsme pro vás několik aktivit k objevování našeho krásného regionu: Nechte se vést a užijte si svůj pobyt na Abruzzské riviéře na maximum!

KOLA
Půjčením našich kol zdarma si můžete udělat krásné výlety.

TĚLOCVIČNA
Smeraldo Hotel nabízí svým hostům prestižní fitness centrum plně vybavené vzpíracími a fitness zařízeními.

Ti, kteří rádi pečují o své tělo i na dovolené, najdou v hotelu Smeraldo vybavené zařízení, vybavené nejmodernější generací strojů pro vyřezávání jejich těla v každé jednotlivé části.

Záleží nám na pohodě našich hostů, takže pokud jste sportovec a rádi se udržujete v dokonalé kondici.


ZAHRADA
Hotel Smeraldo má velký soukromý borový les se stinnými plochami, kde můžete relaxovat v plné relaxaci, zatímco si vaše děti hrají na velkém hřišti nebo se účastní zábavy.

Zelený borový les je vybaven stoly a židlemi, abyste si mohli užívat mořský vánek při popíjení dobrého koktejlu na uvítanou nabízeného hotelem.

KUCHYNĚ PRO DĚTI
PAPPE A DALŠÍ
K dispozici nejmenším vyhrazujeme to nejlepší tím, že jim pustíme do jídelny o 30 minut dříve, aby co nejlépe vyhovovaly jejich potřebám, vždy k dispozici zeleninová polévka, zeleninový vývar, dětská výživa, vařený jazyk a mnoho dalšího i po dohodě s maminkami.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme