Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

Hotel e Residence Elisabetta


Via Pitagora, 11 - 47042 Cesenatico (FC)
+39 3292089959

popis


Rodina Brighi ví, jak udělat z dovolené na pobřeží Romagna událost, která se bude opakovat každý rok! Pohostinnost, zkušenosti a kvalita, kterou věnujeme každému jednotlivému hostu, nás činí hrdými na to, že se můžeme zúčastnit nejdůležitějších a dlouho očekávaných svátků.

Na základě 50 let zkušeností jsme vytvořili nové řešení pro ty, kteří chtějí svobodnější a elegantnější řešení s veškerým komfortem hotelu! 21 příjemných apartmánů v rezidencích různých typů se nachází 150 m od hotelu.

služba


Mnoho služeb jak pro ubytované v hotelech, tak pro ubytované v apartmánech.
Objevte s námi mnoho tváří své dovolené!

NAŠE KUCHYNĚ:
Každý den vynikající pokrmy z naší kuchyně, vždy pečlivě připravené a respektující pravé romské tradice.
Bohaté snídaně formou bufetu, k obědu a večeři výběr ze tří prvních chodů i s domácími těstovinami (ručně!!!),
čtyři druhé chody masa nebo ryb, ovoce nebo dezertu.

BAZÉNY:
Pro osvěžující přestávku v hotelu budete mít k relaxaci plně k dispozici bazén s venkovní hydromasážní částí a soláriem (lehátka a slunečníky). Příjemný odpočinek po dni u moře nebo na týdenních organizovaných výletech.
RODINY:
Zvláštní pozornost je věnována potřebám těch nejmenších. Dětské postýlky, dětský balíček na pokoj (ohřívač lahví, přebalovací pult), dětské nádobí na přání rodičů, dětský pokoj s hrami, pastelkami a kostýmy. Přidružené zábavní parky a zábava na pláži.

SPORT:
Zdarma informační materiál o trasách, malá mechanická dílna s uzavřeným prostorem pro úschovu kol, jídelní lístek pro sportovce, prádelna, posilovna a sauna. Průvodci, kteří vás budou doprovázet na vašich výletech a po rezervaci, masáže a lékařsko-sportovní asistence.

S NÁMI SE NIKDY NEBUDETE NUDIT!
Dny můžete strávit u moře, v bazénu nebo využít mnoha týdenních výletů s průvodcem, které nabízíme!

z € 28,00
informace o požadavku
kde jsme