Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL ALEXANDER


Via Panoramica, 35 - 61011 Gabicce Mare (PU)
+39 0541 954166
+39 0541 960144

popis


The Alexander Hotel vám splní všechny vaše potřeby, s profesionalitou a efektivity pozornost k detailu během svého pobytu v Gabicce. Ve skutečnosti bude náš hotel má zvláštní zaměření na potřeby našich zákazníků, jak to bude možné najít mnoho služeb, jako jsou:krásný bazénnaše restaurace se smyslem pro lidi s celiakií;klimatizované pokoje s výhledem na moře;Finská sauna a vyhřívaný lázně pro blaho;trasy určené pro jízdu na kole;tenis a fotbal;To vše a mnohem více v našich hotelech ve městě Gabicce Mare a nezapomeňte, že Alexander je ekologický ocenění za trvale udržitelné mobility prostřednictvím Legambiente cestovního ruchu.Dovolená čas je drahocenný čas a zde na 'Hotel Alexander je v dobrých rukou. Postaráme se o vás a každý okamžik strávený s námi trochu 'zvláštní.Pojďme dát naše 40 let zkušeností a profesionality k vašim službám. Teplo a pohostinnost rodině řízení jsou kombinovány s pečlivým, úzkostlivou a kvality, které chce mazlit a nabídnout svým zákazníkům, to vše "plus" pro nezapomenutelnou dovolenou.5 důvodů, proč si vybrat AlexanderAtmosféra: ideálním místem pro strávení dovolené v lidském měřítku, kde si každý může prostor, které potřebují. Vhodné pro všechny věkové kategorie.Pohostinnost: budete vítáni v rodinném prostředí, kde je umění pohostinnosti součástí naší tradice.Příchutě: hledání chutí dobrého jídla jsou nedílnou součástí vědět, jak žít a ocenit radosti života.Vášeň: pozornost k detailu, v hotelu Alexander se stal tradicí. Každý kout našeho domova je pohodlný pro vášnivé zážitek z dovolené.Holiday: sport, moře, vnitrozemská oblast, kultura, noční a relaxace setkat tady a dát odpovědi, které potřebujete.

služba


Soukromé parkoviště vedle hotelu,
velká zahrada pro vaši relaxaci,
kulečníkový sál, burraco oblast, internet point a wi-fi,
K dispozici bar, s organickými a eko aperitivů ve večerních hodinách, na zahradě, popíjení šumivých long drinky, ve společnosti dobré hudby,
Beach (koupelny 34/35), v nejklidnější a v kontaktu s přírodou,
elektrický golf auto jít nahoru od pláže,
Transfer na letiště az letiště,
prohlídky objevit zázemí,
Nakupování: zvláštní dohody s nejlepšími prodejen v této oblasti,
městské kola pro vaše vyjížďky na kole.
A pro milovníky aktivní dovolené nabízíme: Jízda na kole, golf, tenis, turistika, jachting, fotbal, nordic walking a plážový volejbal.

Máme 2 bazény Nechte regenerovat v horké vaně. Možnost výuky plavání a vodní aerobik tříd.

V našem wellness centru, můžete si odpočinout a myslet jen na sebe. Omladit tělo i ducha ve finské sauně a vířivce. Vezměte sluneční sprchu (UVA), aby nemuseli vzdát zlaté opálení. Dopřejte si osvěžující masáž, vypouštění nebo relaxaci.

Objevte restauraci v hotelu Hotel Alexander Gabicce Mare. Máme cit pro ty, kteří potřebují dodržovat bezlepkovou dietu.

Naše kuchyně
Dovolená na paměti, začíná z kuchyně, což je důvod, proč nabízíme zdravé výživy, přírodních a ekologických produktů naší země a našeho moři.
Chceme posílit místní kuchyni s tradičními pokrmy.
Snídaně v zahradě ... Čistá relaxace!
V dopoledních hodinách najdete bohatou snídani formou podává v zahradě nebo u bazénu, kde můžete objevovat sladké chuť sladkých a slaných koláčů, sušenek a koláče připravených šéfkuchaři, sýr a salám různých druhů, 5 různých odrůd chleba, servisní vyjádřeno pro přípravu vajec, s inovativním bio koutkem, diety a lepku netolerantní, to vše oživeným pečlivým stolního servisu na čaj, kávu nebo cappuccino začít dobrý den.
Oběd čeká fantastický bufet
Vyrobeno s přísadami a s širokým výběrem: zeleniny, saláty, předkrmy - teplé a studené -, první obsazení, teplé hlavní jídla a grilované maso a ryby. A na závěr ... čerstvé ovoce, sorbety, zmrzliny a dezerty.
Ve večerních hodinách, večeře a la carte
Vyberte si ze čtyř menu, s širokou variací místních jídel, objevovat naše chutě. A konečně naše lahodné dezerty: domácí moučníky, pudinky a měkké a voňavé dorty.
To vše je Hotel Alexander .... mnohem víc než dovolená !!!

z € 70,00
informace o požadavku
kde jsme