Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL ST.MICHAEL


Via Dala Gesa, 678 - 23030 Livigno (SO)
+39 0342 996104
+39 0342 997697

popis


Vítejte v hotelu St. Michael, pohostinnost a zdvořilost od roku 1972


Horská tradice a pohostinnost, komfort a rodinná atmosféra doprovází vaši dovolenou v Livignu jak v létě, tak v zimě. Využijte okamžiku čistého útěku: rezervujte si dovolenou na míru, můžete si vychutnat přírodu a horský vzduch: pěší prázdniny, horské prázdniny, pěší turistiku, sněhové prázdniny. Objevte pohostinnost a bohaté chutě horské gastronomické tradice a lahůdky středomořské kuchyně.



Hotel se nachází v centru města Livigno, jen pár kroků od náměstí Piazza Mottini 1887, pouhých 100 metrů od hotelu. od lyžařského areálu a pěší zóny, strategické místo pro přístup do národního parku Stelvio, Engadine a Valtellina. Široká nabídka pro výlety na Nordic Walking a horské kolo, pro horské výlety na příbřežních stezkách

služba


V elegantní restauraci s velkými okny, z nichž můžete obdivovat nádherný výhled na hory, můžete ochutnat typické chutě Valtellina, italské a mezinárodní kuchyně.


Ve vstupní hale je recepce, restaurace, bar a útulný salonek v alpském stylu. Hotel nabízí velkou zařízenou terasu s výhledem na Alpy, ideální pro aperitiv nebo romantickou po večeři.


Součástí hotelu je také wellness centrum s finskou saunou, hydromasážní sprchou s aromaterapií, turecké lázně, jacuzzi a Kneippova stezka, masážní kabina a kosmetické procedury. Pokoje, které mají vlastní balkon a výhled na hory, jsou vybavené bezplatným Wi-Fi, SKY-TV a Pay TV, minibarem, trezorem, županem a pantoflemi, toaletními potřebami zdarma. Soukromé parkoviště, krytá garáž, vyhřívaná úschovna lyží a batožiny, úschovna kol s malou vybavenou dílnou, Bikerův bod s informacemi o trasách a mapách regionu (mapa s jedinou cestou).



Profesionalita personálu zaručí hostům maximální pozornost a péči o všechny detaily v známém a příjemném prostředí.



Pojď nás navštívit, v létě a v zimě, dopřejte si bezstarostnou přestávku! Objevte všechny naše speciální nabídky momentálně a užijte si pobyt v Hotelu St Michael v Livignu. Propagace, tématické pobyty nebo balíčky: vyberte si perfektní dovolenou.



Přijmeme domácí zvířata.

Otevřeno po celý rok.

z € 144,00
informace o požadavku
kde jsme