Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL ADRIATIC & BEAUTY


Via Principe di Piemonte, 43 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 372106
+39 0541 375868

popis


Na dovolenou zábavu a relaxaci .
Jen co by kamenem dohodil od moře , který se nachází přímo naproti krásné pláže v Rimini , Hotel Adriatic 3 hvězdy Miramare , kde budete stropních a kvalitní díky rodině řízení , která odlišuje naši strukturu najít .

Skutečný rodinný hotel v Miramare , je ideální pro ty, kteří cestují s dětmi , díky ohromující polohou přímo u pláže , kde je voda svahy jemně bezpečné koupání pro mladé i staré. Také podél krásné promenádě , denní show , hudby , workshopy a místní širým nebem.

služba


Hotel Adriatic nabízí svým hostům 40 velké, prostorné , světlé a pohodlné , ideální pro odpočinek celé rodiny ! Objevte naše moderní zařízení : ve všech pokojích je vždy balkón , LCD TV, klimatizace , bezpečnostní schránka za všechny vaše cennosti , minibar na vyžádání , telefonem a vlastní koupelnou se sprchou a vysoušečem vlasů.

RESTAURANT
Vyzkoušejte náš místní i mezinárodní kuchyni v krásném klimatizované jídelně . Uvítat bohatý bufet předkrmů a příloh , stejně jako nabídku masa nebo ryby vždy jiného každý den , s možností jídel pro vegetariány , celiaky a se zvláštními výživovými . Navíc každé ráno vydatné snídaně formou bufetu se sladkými i slanými produkty pro všechny chutě .

z € 40,00
informace o požadavku
kde jsme