Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL TRE ASSI


Via Sabaudia, 13 - 47924 RIMINI (RN)
+39 0541 374154
+39 0541 379590

popis


Hotel Miramare di Rimini nedaleko pláže , se nachází v centrální, ale klidné jen 100 m od moře. L ' hotel je moderní budova se všemi pokoje s balkonem s výhledem na moře . A " to běží vlastníky , kteří se stali ' třicet let praxe v oboru . Nejzazší zdvořilostí a potěšení ve službě vás všech pracovníků, aby bylo ' útulné prostředí ideální pro dovolenou , výlety ' podnikání a každou příležitost k relaxaci .

služba


Ve světlé klimatizované jídelně v prvním patře můžete ochutnat pokrmy z naší kuchyně připravené vlastníků.
Dva Jídelní lístek nabízí ryby každý den, a vyznačují se tradiční pokrmy z Romagna a italsky. Menu a la carte je obohacena o bohaté a pestré bufet předkrmů a zeleniny. Jakékoliv dietní požadavky dětí, ale i rodičů je splněna.
Po probuzení snídani formou bufetu je k dispozici, aby vyhovovaly každý druh chuti.

Máme také bytů u moře s autem pro týdenní nebo měsíční pobyty.

Hotelové služby:
Přístup na internet, domácím zvířatům vstup povolen, klimatizace, výtah, bar otevřený 24 hodin, kreditní karty, restaurace, TV, Satelitní TV, solárium, parkoviště


Pokoje s:
Výhled na moře balkon, klimatizace, Wi-Fi ve všech pokojích, telefon, trezor, topení, větrák

Služby s:
Sprcha, Fén, Toaletní potřeby

Zdarma plážový servis:
Umbrella zdarma v určitých obdobích, hlídání dětí, gymnastika, fitness centrum, Golf mísy, plážový volejbal, chatách, koupelnové předložky, stolní tenis, teplé sprchy, přebalovací pult, dětské hřiště s trampolínou.

z € 38,00
informace o požadavku
kde jsme