Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL LA CARAVELLA


Via Catullo, 12 - 47814 Bellaria Igea Marina (RN)
+39 0541 331035
+39 0541 339084

popis


Vítáme Vás na Hotel La Caravella pohostinnost je ve věcech každý den , je přirozený způsob, jak přivítat naše přátele hosty s úsměvem , je v dobrých věcí, které nám slouží, a pečlivosti, s jakou si myslíme, že z potřeb těch, kteří chtějí vychutnat dobrou dovolenou .

23 pohodlných pokojů , zdravou kuchyni a pozorný k dobrým chutí Romagna , jen pár kroků od pláže , od Gelso park a pěší zóně centra města Igea Marina jsou první informace, které chceme říct.

Rodinný. V blízkosti pláže . Vlastní parkoviště . Kurátoři kuchyně .

služba


Všechny naše pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou , vysoušečem vlasů , balkon, barevnou televizí , telefonem, klimatizací a trezorem.

Z kuchyně v La Caravella přijít jen dobré věci: denní výběr z menu masa nebo ryb , chutné bufet vařené a syrové zeleniny , masa a sýrů v naší oblasti . Teresa a Marisa představí nejlepší jídla z místní tradice , se zaměřením na místní produkci a připravit zdravé a originální.

Snídaně je nejlepší způsob, jak začít dobrý den a našeho bohatého bufetu pečiva , sušenek a domácí koláče jistě dal v dobré náladě .

Hotel La Caravella děti jsou nejvíce zvláštní hosté . Pro ty nejmenší jsou k dispozici sedadla, kočárků jít na pláž , lehátka a dětské postýlky pro pokoje.

Vlastní parkoviště . V blízkosti pláže .

z € 37,00
informace o požadavku
kde jsme