Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL AZZURRA


Via Milano, 10 - 47043 Gatteo Mare (FC)
+39 0547 87242
+39 0547 87301

popis


Vítejte v hotelu Azzurra ............. RÁD PRO DĚTI! Je obeznámen s veškerým komfortem, nachází se 100 metrů od moře na pěší zóně v blízkosti obchodů, kostela a promenády. Skládá se z hlavní budovy (se 2 typy pokojů 1. a 2. patra a 3. patra) se dvěma výtahy, dvěma klimatizovanými jídelnami, barem, čítárnou, velkou venkovní terasou, playstationem a foosballovou místností, sál hraje Mickey Mouse pro děti a závislost, která se nachází 20 metrů od hotelu, kompletně zrekonstruována v obou koupelnách, nábytkem, výtahem, kulečníkem, playstationem, jízdními koly a oploceným hřištěm a večerním tanečním prostorem pro děti , Bazény. Herny. Zábavní park.

služba


ZAŘÍZENÉ PARKOVÁNÍ NA 150 METRŮ POUŽITÉ VŠECHNY BEZDRÁTOVÝMI WI-FI VOZIDIAMI NA VŠECH SPOLEČNÝCH OBLASTECH A NOCI CENY

Hlavní noviny k dispozici v hale 20 nových kol, nová zvýšil solárium, odkud krásný nový snímek po přibližně 30 m., New herna s playstation a zábavní místnost pro mladší děti v bazénu.

Velký bazén o rozloze 200m² s plochou 4 terapeutickými vodopády a 3 zábavnými vodními skluzavkami různých délek pro děti i dospělé a samostatný bazén pro děti degradující od 25 do 50 cm. Škola plavání každé ráno. Velké solárium kolem bazénu a mezipatro s lehátky a slunečníky jsou pro hosty k dispozici pro úplné uvolnění, zatímco animátor na hřišti bude bavit děti. Dva velké vyhřívané vodoléčebné bazény doplní bazénové centrum hotelu Azzurra. Herny. Velmi zvláštní a privilegované zacházení čeká děti našeho hotelu pro nezapomenutelnou dovolenou: krásný maxigonfiabile, zábavný maxivasca kuličky, houpačky, stolní tenis, bigliardini, domy a mnoho dalších her všeho druhu na vás čekají !!!

VELKÁ HLEDÁNÍ PRO DEN V NASTAVENÉM PROSTORU FENCOVANÉM V BOHEMI JE VŽDY OTEVŘENO V ZÁVISLOSTI

Baby Club v době jídel, aby rodiče mohli jíst klidně a během slunečního svitu, aby dosáhli co nejúplnějšího odpočinku v bazénu.

HOTEL AZZURRA je vybaven 2 jídelnami (hala angela a modrá místnost) KLIMATIZOVANÝ A CELKOVÉ RENOVAT

Snídaně je formou bufetu se širokým a bohatým výběrem. Pokud jde o menu, je to výběr mezi 3 první a 3 sekundy, z nichž první a druhá ryba. Menu pro děti na oběd a večeři. Zeleninový bufet na oběd a večeři a výběr dezertů, dezertů a ovoce. Týdenní večer Romagna. Naše 100 pokojů nejsou všechny stejného typu, ale jsou moderně zařízené a vybavené ledničkou, telefonem, fénem, ​​LED TV, trezorem, nová koupelna se sprchovým koutem, klimatizací s individuálním ovládáním a většina z balkonu.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme