Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL PRIMAVERA

Sup

Via Cesena, 30 - 48020 Lido di Savio (RA)
+39 0544 948099
+39 0544 948209

popis


Nachází se přímo u moře (Jadranu Riviera), to byl kompletně zrekonstruované, je hotel spravuje majitelé, kteří poskytují péči o každý detail na služby a pohostinnost.
Recepce hotelu, (recepce ve 4 jazycích) pracuje 24 hodin na 24, což umožňuje hostům svobodu. Po příjezdu do hotelu, budou naši pracovníci okamžitě vás v pohodě reaguje na každý váš požadavek.

Spring Hotel skupiny jsou vítáni po celý rok, ve skutečnosti, navrhne zajímavé nabídky (také pro školní výlety), že překvapení pro své pohodlí! Máme smlouvy s Jezdecký areál Le Siepi, že pro více než dvaceti lety hosting jezdecké události národního a mezinárodního věhlasu.
Cervia Spa také nabídne přestávku relaxace a pohody!
Objevte všechny krásy vnitrozemí vzrušující, a všech specialit Romagna, a sní svou příští dovolenou s námi ... my učiní váš pobyt nezapomenutelným!

služba


Jarní 3 hvězdičkový hotel v Lido di Savio ...... komfort
Tento hotel se nachází v Lido di Savio ( Ravenna ) , 5 minut od divů , moře , bude dovolená plná radosti a maximální relaxaci , díky nejen na kompletní renovaci struktury , ale také k dispozici a expert směr vedení . Se svým velkým bazénem , vířivky affacciatte moře , školka v přízemí věnovaná výměně dětí v ohřívače lahví , elektrický sporák, Primavera Hotel v Lido di Savio zajišťuje maximální komfort pro vaši dovolenou. Samotné pokoje jsou hymnus na komfort. Rozsáhlé a pečlivý v detailu, všechny s klimatizací , postýlky bukové lamely , ortopedické matrace, TV se satelitním příjmem , telefonem s přímou volbou , trezor, balkon a koupelna s vysoušečem vlasů a sprchovým koutem .

z € 51,00
informace o požadavku
kde jsme